reklama

Staraczki forever!

reklama
Poczku oglądam polski serial PRAWO AGATY. Bardzo mnie wciągnął! Ale to leci dopiero 2 seria....i jak znam polskie seriale to za wiele tych serii nie będzie....

Nie sądziłam, że serial prawniczy będzie fajny (ale też to samo myślałam o medycznym :-p) - w każdym razie serial prawniczy polubiłam po THE GOOD WIFE. Fajny dość....A stara dobra Ally McBeal też była niezła :-p:-p:-p:-p

Uspane:))

POCZEK ja się jednak będe jeszcze "czepiać" i tłumaczyć bo mię to męczy... ja nie napisałam o tym że takiego malucha trzeba czegokolwiek uczyć, bo nauką bym tego nie nazywała. Chodzi o wyrabianie pewnych przyzwyczajeń, które dzieć w pewnym momencie załapie. A Ty dokładnie coś takiego robisz:))) Uczysz Zosieńkę że noc to noc, bo w nocy jest inaczej i ona powoli łapie o co chodzi:) Tak samo z zasypianiem. Jak będziesz kąpała ją i wyciszała od np 19 to za jakieś 2-3 miesiące ona załapie i zacznie zasypiać. Wiki też spałą w bardzo różnych porach w dzień i nic z tym nie robiłam, pilnowałam tylko żeby kąpiel i wieczorne rytuały zaczynań o tej samej porze, nawet jeśli niedawno wstała i nie chciała spać, bawiłyśmy się wtedy po tych rytuałach w jakieś spokojne zabawy i w końcu usupiała. Dopiero jak miała kilka miesięcy to zaczęłam pilnować żeby wstawała na kilka godz przed wieczorną drzemką.

No chyba że trafił ci się taki oryginalny egzemplach jak Kocurkowa Oleńka:)))))

KOTEK ja cię permanentnie i stale podziwiam za wytrwałość, cierpliwość i pozostawanie w pełnym zdrowiu psychicznym przy Ufolku:)))

Ja jestem jednak cżłowiek co lubi przewidywalność i jakoś mi łatwiej jak wiem że najpóźniej o 19 (nowego czasu) Młode zaśnie:)) Średnio nam ten nowy czas pasuje ale popracujemy nad tym:)

ASIONEK, LIL doskonale rozumiem potrzebę wieczoru tylko dla siebie, z książką filmem i odkąd nie karmię nocnie - winkiem co jakiś czas.....
jJa oglądam Supernaturali Kości ostatnio:)

Miłego wieczoru:)

reklama
Poczku oglądam polski serial PRAWO AGATY. Bardzo mnie wciągnął! Ale to leci dopiero 2 seria....i jak znam polskie seriale to za wiele tych serii nie będzie....

Nie sądziłam, że serial prawniczy będzie fajny (ale też to samo myślałam o medycznym :-p) - w każdym razie serial prawniczy polubiłam po THE GOOD WIFE. Fajny dość....A stara dobra Ally McBeal też była niezła :-p:-p:-p:-p

Poprzedni polski pseudo prawniczy to magda m. Ja wtedy akurat prawo studiowalam inie mogalm wyjsc z podziwu, ze ta mlodziutka prawniczka z malej kancelarii ma suer mieszkanie w centrum wwy, modne ciuchy i samochod a do tego mnostwo wolnego czasu :D ale poza tym serial jako serial spoko. Jedyna wada byla glowna rola malaszynskiego, ktorego nie trawie.
a z amerykanskich prawniczych polecam the suits. The good wife lubie bardzo! Jeszcze jakis byl fajny prawniczy ale nie pamietam teraz zupelnie.

Ja dzis jestem jakas padnieta. Pogoda jakas taka zmienna, duzo spraw w ciagu dnia i teraz co ona steknie to we mnie sie frustracja budzi... Marudzi i marudzi, zasnac nie chce, ani na pilce, ani na rekach, wiec wsadzil ja m w lezaczek i zaczal bujac no i... Smoczekw buzie i kurka spi. Jak przestajemy bujac sie budzi no i co z tego nawet, ze zasnie jak trzeba? Nie moze spac w bujaczku cala noc a jak podniose sie obudzi. No i ja sie pytam k mac skad miec sile na to uczenie samodzielnego zasypiania? Pdziele te wszystkie teorie wychowawcze. Moejak sie ma mame, nianie, babcie, ciocie do pomocy w ciagu dnia, kiedy mozna troche odespac, to sie da a tak to ja chromole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry