reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulina, wczoraj w masterchefie było ravioli z pastą z dyni i czymś jeszcze:-D
nawet Joe Bastianich pochwalił tą potrawę... :-p;-)
ciewkawe...

Ja też uciekam. Spokojnych wieczorów:tak:
Kuotku i oby Ola szybko zasnęła:tak:

no i nie wiem, czy doczytam dziś zaległości, w ogóle ni wim co tam u Poczka i Paczuszki i Rureczek też żem za wiele nie poczytała... i Moni po łebkach i w ogóle... czuję, że zasnę z Olą około 22... idziemy teraz do łazienki na moje siusiu i będziemy układać zwierzaczki do snu przez następne pół godziny zapewne :P ale laptopa zamknę, bo nawet jak jest pod łóżkiem to szumiaszczy

dla zainteresowanych studium przypadku - Ola budziła się, kwękała i kręciła całą zeszłą noc, zreszą poszła spac o 22, a dziś w dzień była (hurra!) drzemka półgodzinna ok. godz. 11, Ufolek do tej pory nie okazuje oznak zmęczenia... :eek:

Buzi :)

Dobry:)

Od 3 na cycu:confused: ale do 5.30 doleżałyśmy:))
Panna dzis rano zrobiła tacie autentyczną wielką awanturę z rana. Wczoraj nam lalka wpadła do wody i jej się włosy zamoczyły i tata miał wysuszyć wczoraj. A że olał sprawę to zawinęłyśmy lali głowę w pieluchę na noc licząc że wyschnie. Nie wyschła i dziś się tacie oberwało że przeciez miał wczoraj lale wysuszyć! I to autentycznie na niego krzyczała z taka naganą w głosie i pokazywała lale i włosy:)))

Więcej potem bo praca wzywa:wściekła/y:

reklama
Ewciu a masz jakiś prosty przepis na coś z dyni????

Moniu hehe biedny ten Twój mąż - same baby w domu i musi sobie chłop radzić :-p;-)

Asionku, Poczku - wytłumaczcie mi jeszcze raz - jak ogląda się seriale na tych stronkach, do których linki podałyście?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry