Czarny Kocur
Made by Made :*
Rureczko wcale nie wygląda pyzowato, jest cudowna 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

WIOLA spoko LILI luz! To jest dyskusja, a poglądy mamy przeróżniaste i nie ma powodu, żeby ich nie prezentować :-)

Mi się wydaje, że w naszych wypowiedziach trudno przekazać emocje i czasem ktoś może coś źle zinterpretować. W każdym razie Wioluś z całej dyskusji wynika, że większość jest przeciwna kciukowi - a ja chciałam powiedzieć, że jestem za kciukiem. A każdy i tak zrobi jak uważa. Ja emocjonalnie do kciuka podchodzę tylko jak myślę o mojej jednej cioci, która swoim dzieciom ręce wiązała do szczebelków łóżeczka, żeby kciuków nie ssały. Wtedy to mi się nóż w kieszeni otwiera! A tak poza tym to jest pełen luz i miłość jak za czasów hippisowskich! ♥♥♥♥♥ Daj pyska!

Plusem na pewno było to, że spał sam u siebie w łóżeczku....Jak się obudził o 24 znowu do niego nie podeszłam...Udało się...2 w nocy znowu to samo....O 4 się zlitowałam i już dałam cyca. Wyznaczyłam sobie, że do 4 będę go tak trzymać, a potem dam mu cyca, bo na pewno głodny już....No i w 2 noce nauczył się spać do tej 4! Ale byłam w szoku! Potem zamiast cyca dałam MM i też wypił - no bo on właśnie bardzo lubił mleczko z butli...Potem żałowałam, że tak rano dawałam mu to mleko, bo on do prawie 3 roku życia budził się na to mleczko - ale potem była to 5-6, więc nie było źle...
Chciałabym karmić, ale maks 2x w nocy - a to widzę może być marzeniem ściętej głowy! 

ale to moja opinia....