reklama

Staraczki forever!

Żaden kłopot! Sama przyjemność takie piękne zdjęcia wstawiać :)))))))))))

MAMA dzieci bardzo Ci urosły... :) Pamiętam jak kiedyś mi wysłałaś fotkę, toż to krasnalki jeszcze były :))) Czas leci strasznie... A Bono jest taki zadbany, wyczesany ojejejej... Widać, że ukochany :D
Naprzeciw nas mieszka znajome małżeństwo, które ma goldenkę, tylko troszkę ciemniejszą :) Wspaniała rasa:) Dużo delikatniejsza, niż labsy retrievery ;) Lamia przychodzi czasami się pobawić z Bilonem -

Zobacz załącznik 520680

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek
dziękufka ;*
no Bonusław skradł moje serce jak tylko pojechalismy do hodowli i zobaczyłam go pierwszy raz:sorry2:
od razu przytargałam na drugi dzień dzieci i męża celem zapoznania ich:-p
i liczyłam ,że również się zakochają :tak:dzieci wzięły dla niego piłeczkę do zabawy i......
pozamiatane ..3 dni później ( po wypłacie :-D ) był juz członkiem naszej rodziny:):)

a Ola mówisz ,że ma diuracele :-p wytrwały zawodnik z Niej życzę chwili oddechu :)

reklama
O MATUCHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Ja dopiero teraz obejrzałam fotki - na serio muszę się ukrywać przed mamą z tym internetem - mam i tak wyrzuty sumienia, że tak jej na głowie siedzę i jeszcze jak ona widzi, że ja zamiast tyrać coś w necie grzebię to czuję jakby we mnie piorunami strzelała!

ALE BEZ KITU! Mamuś to Twoje dzieci???????? :szok::szok::szok::szok:

Po pierwsze: JAKIE JUŻ DUŻE!
Po drugie: na pierwszej fotce patrzę i szukam, która to mama a która córka????
Po trzecie: na ostatniej fotce jakie masz szczęśliwe i roześmiane dzieci! I jakie mają piękne ząbki! Zdjęcie jest cudowne!!!!!!
Po czwarte: jaka Ty laska jesteś! Jak pięknie wyglądasz w tej sukience! Matko ja się nie dziwię, że Wy seksy z piorunami macie! Jaka jesteś do tego wszystkiego zadbana! I te nogi!

No nie mogę....idę jeszcze raz oglądać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry