reklama

Staraczki forever!

reklama
jestem ..dzieci poodbierane..
czekam aż Tomi wróci bo na 17.00 zebranie u Zu..

Liluś
posłodziłaś mi do granic możliwości:szok:
dziękuję

tak ..dzieci moje..tak wzięły i urosły ..
na fotce gdzie jest 3je dzieci to po środku jest "żona" Dominika Marcelina a Zu po lewej ;)to fotka jak bylismy u znajomych..

kto mierzy sukienkę bez butów ..jak na po teraz patrze to masakra :sorry2:

łąka jest niedaleko nas pod lasem ..
a ogród nasz..i Bono na włościach :) nasz lew salonowy hahahaaa

mówisz,że mama gromy z oczu posyła za siedzenie na kompie --> kawkę Jej podaj :-p

Mamuś mama teraz wyszła dlatego jestem :-p A zdjęcia naprawdę super :-) Co do dzieci to nie mogę uwierzyć, że moje też takie niedługo będą.....a to zdjęcie w sukience to mniam mniam bez tych butów....;-)

Lili
dzięki kochana :*
ależ bym z Tobą kawkę w galerii wypiła...pewnie byśmy gadały jedna przez drugą :-p

Kocurku drogi:)
misja wykonana--Lil oblukała dzieci można usuwać :)
z góry dziękuję :)

Mamuś pewnie bym była troszkę onieśmielona, ale kawka z prądem na pewno by pomogła :-p My tu już nie raz o tym rozmawiałyśmy, że BBabulenie co innego, a jak ma być rozmowa to jedna drugiej się wstydzi hehehehe :-p

Jezdem! :-)

MAMA Przyjęłam! Idę wykonać. Jeszcze sobie obluknę :-p

A powiedz Ty mnie Mamuś, gdzie Ty tą piękną kiecę planujesz pokazać na swym szczupłym ciele? :cool2:
Ja też już teraz się nie dziwię, że u Was te schody są tak często w użyciu :-p

My niestety nie mamy schodów, a nawet gdybyśmy mieli, to na razie zapału brak hehe

Smacznego!

Ostatnia edycja:
Taaa Mamuś....od dawna czułam, że Tyś Irenka....:-pMatko jak ja kochałam tę kobietę! Wszystko przed nami kochana! Ja Poznań bardzo lubię :-p

Jest i Kocurek to od razu mi lepiej hehe....Tylko coś czuję, że do 19 będę się znowu musiała ukrywać...CHCĘ JUŻ DO DOMU!

Do domu muszę wrócić w sobotę, ale tam wciąż remont będzie. :baffled:

Wrocław też lubię, ale tylko raz w życiu przelotem byłam....niestety...

Po Poznaniu to się kiedyś chadzało często...tam studiować miałam....

Kocurek
dziękuję ..

ja lecę na to zebranie ..nie chce mi sie w ta pogodę ,ale muszę bo jestem protokolantem:baffled:

Lil
dokładnie ---> wszystko przed nami:)
&&&&& za remont i powrót do domu:)

reklama
Usunięte :) Do Waszej wiadomości - MAMA została oblukana przez ponad dwadzieścia osób :-p Możecie spokojnie zazdrościć :-D
Kocura oblukało dziś max 8 :dry::-D:-D

Celebryckiej czas :cool2:

LIL - do kibelka! Powiedz, że biegunka czy cuś... :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry