reklama

Staraczki forever!

reklama
Lili jakie stwory :szok::rofl2:

Nat spi od 15 min :szok: nie dalo sie go za nic przetrzymac chociaz do 19 ... padniety taki , ze jak wlaczyl wyjca i skomlenie to malo uszy mi nie pekly i pewnie sasiada tez :rofl2: takze szybka kapiel , wycie i zasnal w ciagy chwili doslownie ...

a teraz pytanko ?
ile i co jedza wasze dzieci ?? mi juz brak pomyslow , a Nat jest normalnie obzartuchem .. od obiadu zjadl na spacerze ciastko , wypil mleko marchewkowe , zjadl melona i Kaki czy jak sie to zwie ten owoc , kanapki , takie "paluszki" z serkiem topionym , miche kaszki , o cyca sie domagal kilka razy , na noc oczywiscie jeszcze cyc byl ..i pewnie co zapomnialam ?
no wymiekam juz nie wiem co mu dawac i ile ? kurka przez 2 godziny tyle zjesc ?? to nawet ja tyle nie jem hehe
jak bylam z nim u znajomej to ona nie wierzyla , ze on moze tyle jesc :baffled:
juz nawet nie bede wymieniac co zjadl , ale to byla ilosc hutrowa wrecz !!

Jemy non stop.
Biegamy cały czas.
Nie śpimy - to pewnie dlatego, że ciągle jemy i biegamy?

ASIONKU moja też potrafi oj potrafi jeść :D

Nie dam rady teraz popisać.. rządzimy z małą w kuchni ostro :))

Ostatnia edycja:
Uff Kocurku dobrze, że mnie w porę ostrzegłaś! Udało mi się ukryć, a teraz ONI już śpią i mogę wyjść z ukrycia....Rety boję się co w nocy Mikołaj ze mną zrobi....:eek:

Asionku to faktycznie sporo jak na takiego malucha! Mi się wydaje, że jak dziecko chce jeść to niech je, tylko my musimy mu jakoś pomóc się nie przejadać...Dla mnie oznacza to 3 główne posiłki dziennie (takie solidniejsze), do tego 2 mniejsze posiłki (drugie śniadanko, podwieczorek) - a jeśli musi podjadać jeszcze dodatkowo to owoce, ewentualnie jakieś chrupki - nie jakieś tuczące rzeczy. Martynka dziś zjadła tak: na śniadanko troszkę kaszy jaglanej z bananem i jogurtem i dwie parówki. Potem jak zobaczyła, że ja jem musli z jogurtem to też pochłonęła parę łyżeczek. Potem zjadła jeszcze parę rodzynek. Po spaniu obiadek - makaron z połową słoiczka dużego. Potem widziałam, że babcia jej dała takie niezbyt zdrowe chrupki (podobno jeden tylko :baffled:), zjadła odrobinę jabłuszka, a na kolację kanapkę z serkiem śmietankowym. To chyba jednak znacznie mniej niż Natuś...ale ona i tak je dużo więcej niż Maciuś....

Jezdem! :-)

MAMA Przyjęłam! Idę wykonać. Jeszcze sobie obluknę :-p

A powiedz Ty mnie Mamuś, gdzie Ty tą piękną kiecę planujesz pokazać na swym szczupłym ciele? :cool2:
Ja też już teraz się nie dziwię, że u Was te schody są tak często w użyciu :-p

My niestety nie mamy schodów, a nawet gdybyśmy mieli, to na razie zapału brak hehe

Smacznego!

Kocurek
niedługo mamy imprezę i pewnie ta założę ..choć mam jeszcze klasyczną małą czarną..
ale chyba raczej ta bombka ..
mówisz,że me ciało szczupłe??? łechtasz moją próżność :-p

Usunięte :) Do Waszej wiadomości - MAMA została oblukana przez ponad dwadzieścia osób :-p Możecie spokojnie zazdrościć :-D
Kocura oblukało dziś max 8 :dry::-D:-D

Celebryckiej czas :cool2:

a skąd wiesz ,że 20 :szok:
cholender zawsze zapominam ,że przecież nie tylko my piszące tu jesteśmy ..
no nic ..najwazniejsze,że już usunęłaś :tak:

miłego ,owocnego rządzenia w kuchni :-p

Lil
aaaaaaaaaaaaaaa..nie uciekaj przed mikołajem --> korzystaj :-p:-D

Asionek
witaj ..
moje też raczej żarte dzieci ...
ale powiem Ci ,że to dobrze -jedzą dużo i różnorodnie i praktycznie mi nie chorują ..

spokojnej nocki kochane ;)
ja wróciłam z tego zebrania ...
matko te mikroskopijne krzesełka :dry:i 2,5 h na nich siedzieć to jak tortura:baffled:
muszę się wyciągnąć na kanapie bo kręgosłup wykończony:blink:

przespanej nocki!

no ja tez sie ciesze , ze ma ametyt i je , lepiej tak jak niejadek i wpychanie na sile czegokolwiek ...
tylko juz mi brak pomyslow co mu robic do jedzenia ? na sniadanie ma kaszke , banana , pozniej cyc
obiady roznie , zawsze warzywka jakies miesko , ryba , jajko
no i pozniej owoce , jogurt czy serek
problem mam z kolacja :) kanapki ciagle nudno .. moze jakies pomysly ??

Mama Natul tez wlasnie nic nie choruje ( tfu tfu !! ) , raz mial katarek lekki po powrocie z Pl jak mial niecale 2 miesiace , pewnie cos podlapal w podrozy , tyle ludu :/ a tak nic :)

no i biega cale dnie wiec pewnie stad ten glod :) widze Ola ma podobnie hehe widocznie ruchliwe dzieci tak spalaja szybko , bo ostatnio nawet duzo na wadze nie przybiera i wyciagnal sie chlopak :)

oki poprasowane 3 pralki :nerd: najadlam sie jak swinka :baffled: czas moze cos obejrzec ??

Dobry wieczór z łazienki :) U nas jeszcze impreza na całego ;))

Ola też nie choruje :)

Czy karmienie dziecka makowcem na kolację jest legalne? :-p Babunia mawiała, że onegdaj się dzieci tak usypiało... :eek: Tego jeszcze nie próbowałam :-D Dzisiaj spała w dzień 30 minut, w tym 10 w samochodzie, oznak zmęczenia brak, ziewania brak, marudzenia brak... hmmm...powinno mnie to już nie dziwić, a niezmiennie dziwi codziennie :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry