Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
udział w konferencyji to robienie za dekorację, usługiwanie gościom, i wysłuchiwanie narzekań i robienie za popychadło dobrze że nei tylko ja) a cały nasz dział:-) bo by mi przykro było
tak wogóle to moje dziecię powiedziało dziś pełne gramatycznie (no prawie) zdanie!!!
Pokazała że rękaw od bluzki jej się odwinął i powiedziała
"mama, palcy nie mam" :-):-)
Kotek nie mam! na przerwie kawowej robiłam za dekorację! A jak juz uciekałam do siebie na tajną kawę to dyrektorka mnie ochrzaniła że wyszłam i nie słucham konferencyjii... wypisuję się!
No bo nie miała palcy bo jej się rękaw odwinął i się zakryły)
Bo jak nie chce zakładać bluzek to patrzymy czy wszystkie palce wyszły z rękawa i są, i liczymy wszystkie)
ja tez jestem dumna) W końcu jak teściowa zaplanowała taką ambitną ścieżkę kariery dla męża, to od małego Młoda musi się uczyć coby nie odstawac intelektualnie)
Monia, oby ta ambitna ścieżka nie pozostała tylko mym marzeniem...niespełnionym ;-) Ja od początku wiedziałam, że synowa moja to inteligentne dziewczę....ale jakby mogło być inaczej? Mama mundra, to i dziecię niegłupie! ;-)