lil_maja
Fanka BB :)
Jeszcze do Asionka chciałam: spróbuj może musli z jogurtem - to jest danie nr 1 dla Martynki. Uwielbia też makaronik z sosikiem - dla mnie hitem są sosiki dla dzieci w słoiczkach GERBER - np. brokułowo-serowy - mniam! Do tego możesz też dodać normalnego brokuła...Szybko się to robi...Ja czasem do makaronu dodaję po prostu mały obiadek jakiś. Mała wcina aż jej się uszy trzęsą! A jak ktoś dla mi da przepis na dobry sosik dla dzieci to ozłocę!
No i jeszcze jedno super danie - ryż (na wodzie) z jabłuszkiem! PYCHA! Ja dodaję jabłuszko ze słoiczka - ale czasem można starte jabłuszko dodać do gotującego się ryżu i też pycha wyjdzie! Tylko ciut więcej roboty
Moim zdaniem na kolację można dawać takie obiadowe danie - zwłaszcza zimą właśnie :-)
No i jeszcze jedno super danie - ryż (na wodzie) z jabłuszkiem! PYCHA! Ja dodaję jabłuszko ze słoiczka - ale czasem można starte jabłuszko dodać do gotującego się ryżu i też pycha wyjdzie! Tylko ciut więcej roboty

Moim zdaniem na kolację można dawać takie obiadowe danie - zwłaszcza zimą właśnie :-)
Z autami, mikrofonem i puzzlami chciał się kąpać, mama nie pozwoliła, więc zaczął tatę kopać
Kolacji nie zjadł wcale...ni deka mleka! I wytrwał do rana. Za to z rana zjadł grahamkę z dżemem i zagryzł twarogiem ze szczypiorkiem - ależ on te smaki łączy
Z rana przywitał mnie mega tłustym i mokrym buziakiem i słowami "am cie" - co jakbyście się nie domyśliły, oznacza...kocham cię :-):-)