Czarny Kocur
Made by Made :*
Czy EWCIĘ uprowadziły te kosmity, co sobie dały spokój z LIL 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A druga też nie jest normalna 
do gabinetu rzecz jasna ..
Tak na serio mam nadzieję, że jakieś zatrucie mnie dotknęło - bo jeśli to jelitówka to nawet nie chcę myśleć, co będzie się u mnie w domu za parę dni działo.....
Póki co jestem 24 h bez jedzenia, 36 h bez spania i jestem szczęśliwa, że ten dzień się już skończył!
Tzn. głównie babcia przesadziła....ciągle obiecuję sobie, że będzie skromniej z podarunkami - a jest tyle pokus, że szok...Nie podoba mi się, że moje dzieci mają tyle wszystkiego, że już nie potrafią większości docenić...

Dobry wieczór z łazienkiU nas jeszcze impreza na całego
)
Ola też nie choruje
Czy karmienie dziecka makowcem na kolację jest legalne?Babunia mawiała, że onegdaj się dzieci tak usypiało...
Tego jeszcze nie próbowałam
Dzisiaj spała w dzień 30 minut, w tym 10 w samochodzie, oznak zmęczenia brak, ziewania brak, marudzenia brak... hmmm...powinno mnie to już nie dziwić, a niezmiennie dziwi codziennie
![]()

Hej!
Słodkiego Mikołaja Wam i Waszym pociechom życzę :-)
Moje dziecię rano, jak zobaczyło w skarpecie prezenty, tak wstało o 5 i spać już nie zamierzało, ba! Nawet kaszki zjeśc nie chciało! Ale radość spowodowała, że mam full energii, by przeżyć dzisiejszy dzień w pracy. A będzie mega ciężki i nie z powodu, że pracy dużo, tylko dlatego, że mikołajkowo go spędzimy, wszyscy przy jednym, pięknym, rodzinnym stole....strach się bać. Uwielbiam taką co roczną obłudę :-)
Któraś pytała o karmienie dzieciaków.
Moje zjada 5 posiłków, a wyglądają tak:
5-8 - kaszka, bądź paróweczka, bądź kanapeczka, czy inna rozpusta, czasem mleko ok.200ml
10 - jogurt lub twarożek, serek itp.
13-14 - obiad (prawie wszystko z naszego gara)
16-17 - deser owocowo-warzywy lub zagęszczany sok, lub kisiel/budyń itp.
18-20 - mleko 240ml
Ma stałe godziny raczej, czasem zdarzy się jakiś baton, czy ciastko w ramach drugiego śniadania. Raczej nie podjada, nie ma na to czasu :-d
Dobry
Nie śpimy od 4
Ważna konferencyja w pracy dziś więc mnie nei będzie... batalię kredytową opisze potem...
skończyło się tak że szwagier skontaktował mnie ze swoim doradcą kredytowym, podobno dobry jest i niech się tym zajmie bo mi ręce opadły... połowa banków nie chce rozmawiać bo mam umowę na czas określony....
Krótko się tylko zamelduję - od wczoraj problemy z żołądkiem, cała noc nieprzespana z powodu bólu brzucha, a od rana przytulaki z muszlą.....Chyba bardzo niegrzeczna byłam, że Mikołaj taki prezent mi zrobiłNie mam sił
![]()
cześć babeczki
ja dziś milusio dzień spędziłam ..Tomi wziął wolne i po odwiezieniu dzieci pojechalismy do hurtowi kosmetycznej ---> sie trochę kupiłodo gabinetu rzecz jasna ..
potem do Galerii do kina na Zmierzch) było trzymanie za kolano---> a jakże
później obiadek i po dzieci![]()