• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
HAHAHA Kocurku! Jak mogłam od razu na to nie wpaść! Ja myślałam, że mam majstrów biegunką popędzać :-p

Brzuch mnie boli od nadmiaru czekoladek lodowych :baffled::baffled::baffled: Przypomniało mi się jak codziennie w ciąży się czułam :baffled::baffled:

W każdym razie będę jak mała zaśnie - teraz będę się jednak kryć....

Kocurku niestety do naszych małych klitkowych łazienek nie ma jak z lapkiem.....

hej :)

ale tutaj dzisiaj wesolo bylo :D

a kto mial przyjsc po Lili ?? LILI ????????????:rofl2:

ASIONEK ano widzisz.. też któregoś chomika opłakiwałam, po części chyba dlatego, że zabawiłam go na śmierć ;) tak mi się wydawało :sorry2:
A pierwsza papuga, wymarzona, na Komunię dostałam, Fikuś się nazywał, miał zorganizowany pogrzeb na działce, przyszły nawet koleżanki :) Pochowany został z wszelkimi honorami... ;)
Smutna historia z Twoim pieskiem :( Każdy z nas widzę chowa jakieś bolesne wspomnienia po małych przyjaciołach...

moja papuga sie zabila , walnela glowa o lustro ...
no kazdy ma pewnie jakies smutne wspomnienia :( takie zycie ..

Hej,

to co wczoraj zastałam w domu przechodzi ludzkie pojęcie...mój syn oczadział do reszty! Wynalazł sobie nówkę zabawę - odrywanie listw przy podłogach...a że listwy na "zaczepy", więc pięknie trzeszczały przy odrywaniu, z czego młody śmiał się w głos...kiedyś robił podobne numery, ale szybko mu przeszło...musiał sobie piernik przypomnieć, jaką to frajdę daje! Żeby tego było mało, moje dziecko zjado wczoraj pół słoika musztardy, chrzanowej!!!!!! I nic mu nie jest, całe szczęście. Lodówka była niedomknięta i ten hop po słoiczek. Coś cicho siedział, więc mnie to zaintrygowało. A ten ręka w słoju i mniam....P tylko spytał "Miłosz, przynieść Ci parówki?". Ręce opadają...:baffled: Pytam, gdzie mój ułożony, grzeczny synek?

wow :szok: niezle hehe z ta musztarda padlam :rofl2:

pranie rozwiesiłam w łazience u góry bo u nas od rana sypie ...jak ja nie lubię prania w domu

tez nie lubie dlatego wieszam na balkonie :) dobrze , ze tutaj za czesto nie pada :)

na fotki sie nie zalapalam :( napewno byly cudne !!

Bilon to sama słodycz jest :sorry2: hehe
Znalazłam lepsze do pokazania MAMIE :-)
Na drugim Bilon uprzejmie pilnuje miseczkę kotu :-p

Zobacz załącznik 520594Zobacz załącznik 520596

przeslodki sie wydaje :) taki przytulasek :) ale Ola i tak najladniejsza !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry