reklama

Staraczki forever!

reklama
HAHAHA Kocurku! Jak mogłam od razu na to nie wpaść! Ja myślałam, że mam majstrów biegunką popędzać :-p

Brzuch mnie boli od nadmiaru czekoladek lodowych :baffled::baffled::baffled: Przypomniało mi się jak codziennie w ciąży się czułam :baffled::baffled:

W każdym razie będę jak mała zaśnie - teraz będę się jednak kryć....

Kocurku niestety do naszych małych klitkowych łazienek nie ma jak z lapkiem.....

hej :)

ale tutaj dzisiaj wesolo bylo :D

a kto mial przyjsc po Lili ?? LILI ????????????:rofl2:

ASIONEK ano widzisz.. też któregoś chomika opłakiwałam, po części chyba dlatego, że zabawiłam go na śmierć ;) tak mi się wydawało :sorry2:
A pierwsza papuga, wymarzona, na Komunię dostałam, Fikuś się nazywał, miał zorganizowany pogrzeb na działce, przyszły nawet koleżanki :) Pochowany został z wszelkimi honorami... ;)
Smutna historia z Twoim pieskiem :( Każdy z nas widzę chowa jakieś bolesne wspomnienia po małych przyjaciołach...

moja papuga sie zabila , walnela glowa o lustro ...
no kazdy ma pewnie jakies smutne wspomnienia :( takie zycie ..

Hej,

to co wczoraj zastałam w domu przechodzi ludzkie pojęcie...mój syn oczadział do reszty! Wynalazł sobie nówkę zabawę - odrywanie listw przy podłogach...a że listwy na "zaczepy", więc pięknie trzeszczały przy odrywaniu, z czego młody śmiał się w głos...kiedyś robił podobne numery, ale szybko mu przeszło...musiał sobie piernik przypomnieć, jaką to frajdę daje! Żeby tego było mało, moje dziecko zjado wczoraj pół słoika musztardy, chrzanowej!!!!!! I nic mu nie jest, całe szczęście. Lodówka była niedomknięta i ten hop po słoiczek. Coś cicho siedział, więc mnie to zaintrygowało. A ten ręka w słoju i mniam....P tylko spytał "Miłosz, przynieść Ci parówki?". Ręce opadają...:baffled: Pytam, gdzie mój ułożony, grzeczny synek?

wow :szok: niezle hehe z ta musztarda padlam :rofl2:

pranie rozwiesiłam w łazience u góry bo u nas od rana sypie ...jak ja nie lubię prania w domu

tez nie lubie dlatego wieszam na balkonie :) dobrze , ze tutaj za czesto nie pada :)

na fotki sie nie zalapalam :( napewno byly cudne !!

Bilon to sama słodycz jest :sorry2: hehe
Znalazłam lepsze do pokazania MAMIE :-)
Na drugim Bilon uprzejmie pilnuje miseczkę kotu :-p

Zobacz załącznik 520594Zobacz załącznik 520596

przeslodki sie wydaje :) taki przytulasek :) ale Ola i tak najladniejsza !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry