reklama

Staraczki forever!

reklama
A co Ty Liluś kawy nie pijasz ??:baffled:

Kocurek
pięknie pospaliście i elegancko się wyrobiłaś rano :-)
podwójna kawka dla Ciebie :-p

pranie rozwiesiłam w łazience u góry bo u nas od rana sypie ...jak ja nie lubię prania w domu

Kocurek
yyyy :-Dja tu już 7 rok mieszkam i mam tak tuje wyrośnięte ,że nikt mi gatek nie podejrzy :-p
poza tym działka obok nie jest zabudowana wiec luz..

no a latem zawsze na ogrodzie schnie :)

No ja nie piję kawki...tylko przy specjalnych okazjach typu wizyta w galerii handlowej :-p

Kocurku a to u Was zakaz wywieszania gaci? :eek:

Mamuś to gdzie Ty zawsze suszysz? Ja ostatnio suszyłam nad wanną, bo łazienka miała te zwisy z prlu, a teraz powiedziałam sobie, że nie będzie wieszania nad wanną, bo ma być nowocześnie i nie mam pojęcia dokąd z tym praniem pójdę....:eek:

Lili ja też bez tarasów więc się nei przejmuj:)
Ja mam suszarkę noszoną i sie suszy w nocy w dużym pokoju a w dzień w najmniejszym - tam aktualnie graciarnia, ale nie wiem jak w nowym będzie....

MAMA Ahaaa.... :eek: u mnie tuje jeszcze nie wsadzone i młodzi milionerzy z sąsiedztwa pewnie gapili się z niesmakiem na moje plebejskie nawyki :sorry2: Mam nadzieję, że nie chcą się ze mną zaprzyjaźniać już :-p Bo ja z nimi na pewno NIE! Brrrrrr....

Lili i Moniu.... zapraszam Was serdecznie..... może ktoś się wreszcie zlituje nade mną, mieszkam w dziwnym i nierealnym miejscu ;).... Wciąż nie czuję się tam jak w domu... moim domu..

Kocurek
wsadzaj tuje,syp nawozem i niech roooosną :))
a jak chcesz to ja przyjadę ..lubię grzebać w ziemi to Ci taki ogród wywalę ,że się mysz nie prześlizgnie :-Da co dopiero oko milionera hahaaa

u mnie ludzie raczej "normalnie" zarabiający mieszkają ..nie ma tu wywalonych domów..i ludzie suszą pranie na ogrodach nawet jak tuje nie porosły :)

Lil
ja suszę u góry w łazience bo jest dość spora-otwieram okno i schnie ..ale tak bez wiaterku to schnie 2 dni :baffled:
no a co do kawy to zamykaj oczy i ....jesteś w galerii---> late dla Cibie :-p

Monia
ja też mam taka przenosna suszarkę i też czasem z nia kursuję .
miłej pracy.

reklama
MAMA wpadaj do mnie kiedy tylko będziesz we Wro! :-) To mówisz, że masz w sobie takie powołanie ogrodnicze... ja wciąż go szukam i coś nie odnajduję :-p A powiedz mi.. jak wyglądają relacje Bono-Twoja pięknie utrzymana roślinność?

O naszym osiedlu się w gazetach pisuje, że to "Zatoka Świń" :(
ale znam na szczęście kilka "normalnych" fajnych rodzin :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry