reklama

Staraczki forever!

dobry...

Maja mimo nurofenu i tak spała/niespała, zaraz jakoś mykamy na szczepienie

Ewelinka pół słoiczka musztardy chrzanowej??????????? i nic mu nie jest???normalnie twardziel z tego twego synka, a co do psocenia, hmmm to chyba niestety już taki wiek;PPP
a wiosen i tak masz mało, ja o 3 mniej i więcej siwków na głowie, ale to chyba od dwójki biegającej wokół;PPP

reklama
dzieeeeeeń dobry :)
kawkę ,kawusie podano

ja dzieci odwiozłam ,śniegi u nas sypią od nocy ...
przed wyjściem pranie wstawiłam także zaraz ide wieszać bo już wyprane.
śniadanie zjedzone i wpadam sie przywitać ;)

Liluś
jak sie spało ??

Paula
mówisz ,że u Was średnio nocka ..

Ewelinka
cześć :)) Ty 31 a ja 33...skończone ...ale ,ale --> są i plusy..po 30stce sex smakuje inaczej hahhahaaaa...bo to już ostatnie podrygi

Kocurek
znam ten wiersz ..piękny jest ....

miłego dnia babeczki :)

Ewcia mam nadzieję,że pani nas podejdzie z zaskoczenia z tą szczepionką jak ostatnio, zagapiłyśmy sie z małą na plakaty a pani hyc i było po sprawie,

mała prawie ubrana, znów zrobiła siusiu na nocnik...dziwne to, nie wymagam nic od niej a ona sama, od Daniela wymagam a muszę się umęczyć z nim;)) najlepsze jest to,że siedziała bokiem na nocniku i trafiła;)) takie są plusy dziewczynek bo chłopczyk by pewnie już nie trafił;))

Mamita a mojego syna widziałaś?? chyba dwie strony dalej są fotki;)))

zmykamy bo jeszcze musimy do apteki po szczepionkę wejść,papa

Ostatnia edycja:
Mamuś witaj z kawką :-) U nas nocka dobra dobra w miarę :-) U mojej mamy tak cieplutko jest i w sumie dobrze się śpi :-)

Ewelinko
ależ mnie zadumałaś z tą musztardą! Ma chłopak parcie na ostrą kuchnię! Ale dobrze, że nic mu nie jest! A te listwy brrrr....ooo moja mi właśnie telefon rozczłonkowała....

Paulinko trzymam kciuki za szczepienie! A co to za szczepienie? My idziemy w poniedziałek na jakieś....

Ewciu witaj!

Idę zbierać swój telefon...

Ewelina :szok::szok::szok: to ma zachcianki ten mój zięć.... pasuje do narzeczonej:-D:-D ostatnio cebule jadła samą:-D dobrze że u nas lodówka wysoka i jeszcze nie dostanie:)
A P. tez niezły:) Dobrze że Miłkowi nic nie jest.

Lili telefon mówisz? mały majsterkowicz:))

Paulina powodzenia na szczepieniu:) Na co się szczepicie?

Ewcia jak tam u was?

Mama hej:)

Hej ponownie :)

A dziękuję dziękuję, zaspalismy wszyscy zgodnie do 6.50 :))) Zamiast włączyć przypominanie, to wyłączyłam alarm o 6.15 hehe. Ale to wszystko dlatego, że w nocy raz Ola wybudzała się z okrzykiem bojowym, raz biała kota biadoliła (chyba szuka czarnego) i tak na zmianę, aż mi się po kolejnej serii odechciało spać kolo 3 :/

Włosów nie myłam, nie kąpałam się, wystarczająco dużo czasu zleciało na szykowanie małej ;)
Kamil odwieziony do szkoły pięć minut przed pierwszą lekcją o 8. Sukces :)

Zaraz kawka, będzie git :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry