Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asionek zdolne to moje dziecko nie??? tylko legginsy opanowała w stopniu jedna nogawka))
Paula
trzymam za słowo
Asionek
cześć piękności
mam nadzieje,że z salonem będzie tak jak myslę ,że będzie
a czy Josephine jeszcze tu zagląda...?
Asionku kupiliśmy dziś super ledy - efekt będzie podobny do halogenów. A jak coś będzie nie tak to się wymieni :-)
aaaaa--jeszcze miałam pisać o Wisieńce)
Ja też pewnie pamiętacie)
ma dorosłego syna i 1,5 roku temu urodziła Emilkę ...w czerwcu rodzi 3cie dzieciątko![]()
Dobry
Mój dzień zaczął się o 4.30 dziś.... a jak u was??
Bo u mnie póki co KAWA
A mąż już wczoraj zaplanował cały remont i wystrój mieszkaniawięc teraz MUSIMY dostać kredyt....
Tylko chyba z mamą będę musiała wziąć... ehhh
Czarny kocur mój Togo jednak umiera na raka, wczoraj miał jeszcze rentgen i usg i wykupiłam już leki przeciwbólowe. Guz zaczyna zasłaniać oko. Tyle lat mego życia z tym zwierzem...zawsze był obok i mi mruczał jak było mi bardzo źle...
![]()
Paulinko no cena zabójcza...podejrzewam, że to takie prawdziwe klawisze już...nie zabawkowe...wiadomo, że Majeczka za mała jeszcze...ale jeszcze jedna rzecz fajna pokazana w DDTVN - Maciusiowi by się podobało, bo on bardzo lubi ze mną siedzieć i się uczyć. I lubi angielski. No ale znowu cena....
CrocoLearn CROCOPEN Edu Startowy Uczy MÓWI PL-ANG (2816756113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie mam teraz głowy do niczego,Maja wstała, spała baaardzo krótko i jęczy tragicznie, buziaki do później!!!
A ja się wczoraj podłamałam....po umyciu swoich kudłów, zauważyłam 2 siwe włosy...chyba trza zacząć farbować, bo to okropieństwo mnie denerwujeChciałam je pencetą potraktować, ale zrezygnowałam, w obawie o pozostałe włosy
![]()
powiedzieć wam ostatni tekst mojego dziecka??
Leżymy sobie i ona dotknęła moich kości tych pod szyją (nie pamiętam jak to to sie nazywa) i ja zawsze jej w takich sytuacjach tłumaczę co to. I jak dotykała to zapytała co to (po swojemu oczywiście)
ja: to kochanie sa kości mamusi, takie wystające
Wiki: łała, mniam mniam (co znaczyło że kości to pieski jedzą) po czym zostal zawołany pies i tłumaczyła mu że ma "mniam mniam tu tu":-)
z 15 mi się śmiałam![]()
Kout no nikt mi nie każe..osz Ty!!!!! nie idę prasować, przez Ciebie;PPPP a na serio to nie mam dziś siły przerobowej w rękach...
Zobacz załącznik 520450Zobacz załącznik 520451Zobacz załącznik 520452Zobacz załącznik 520453Zobacz załącznik 520454
Zobacz załącznik 520455
a to trochę fotek dla kobietek bez fb))