reklama

Staraczki forever!

Monia, młody początkowo połykał :baffled: Więc musieliśmy przy nim pluć, by robił to samo :-D Załapał :tak:

Lil_maja, ja też nie przepadam za farbowaniem, ale chyba czas się przekonać...

Ewcia, myślę o ścięciu....tylko jak? Mam dość długich włosów...w żaden sposób upiąć, zakręcić, po kiego to to trzymać?! Tylko, jak tu ściąć, by nie wyglądać, jak idiot? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia, hahaha jeszcze trochę i zatrybi, że to co połyka, to beee :baffled: Śmieszne te nasze dzieciaki :-D Miłego spacerku kochana i ucałuj Mikosia od nas :-)

Ja też się zbieram....do domuuuuuuu......ciekawe co ja dziś zastanę w salonie, ostatnio mój syn lubi bawić się w dewastowanie wszystkiego co ma pod ręką :baffled:

Buziaki dla Was*

powiedzieć wam ostatni tekst mojego dziecka??

Leżymy sobie i ona dotknęła moich kości tych pod szyją (nie pamiętam jak to to sie nazywa) i ja zawsze jej w takich sytuacjach tłumaczę co to. I jak dotykała to zapytała co to (po swojemu oczywiście)
ja: to kochanie sa kości mamusi, takie wystające
Wiki: łała, mniam mniam (co znaczyło że kości to pieski jedzą) po czym zostal zawołany pies i tłumaczyła mu że ma "mniam mniam tu tu":-)
z 15 mi się śmiałam:)

no i poszły.....
miłej reszty dnia:)

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D Moooni...!!!

Nie myliłam się mówiąc, że będzie co czytać :tak:

No więc, ja tez z tych niesmarujących, może ze trzy razy czymś Oli buziaka posmarowałam :confused:
Te poliki zawsze mamy czerwone, gdy zęby bardziej atakują :blink: ale jeśli będą się utrzymywać dłużej, to zakupię Oilatum :tak:

LIL.. hmm pamiętam, że mówiła mi pani, której firma robiła nam kuchnię, że z osiem stów taka szyba na 300cm, ale muszę zacząć badac temat. Oczywiście mowa o samej szybie, do tego plakat :)

cześć babeczki ,ja po pracy ..

Kocurek
ściskam Cie i dziękuję za &&& :);*
przytulam z powodu kotka...rok temu żegnałam sunię ...też miała raka..pani weterynarz przyjechała do nas...psiak długo odchodził ...guz był mocno unaczyniony ...
łączę się w bólu..

Ewelinka,Ewa,Monia,Lil,Paula
pozdrówka:-)

Kocurku a jaki Ty chcesz plakat? Mi to się papryki podobają i te bambusy....

Mamuś i jak szefowa przyjęła wiadomość? :-) Miło Cię znowu widzieć!

Co do smarowania - my to się sporo smarujemy. A teraz pod noskami to dużo wazelinki, bo mamy wszyscy masakrę od katarku......

Lil
a dziękuję :**
bardzo dobrze przyjęła :):)
dostałam dziś forsę za listopad..od jutra znów jestem na urlopie do końca grudnia ..
potem tylko po kaskę przyjadę i gra :)
jestem bardzo zadowolona z przebiegu rozmowy ..na koniec podałysmy sobie ręce i podziękowałyśmy za współpracę :tak:
lepiej być nie mogło ;))

a Ty jak macie katar to kup a wptece olejek miętowy -7zł- i 2,3 krople na bluzeczkę w dzień ( na piersiczkach) i na noc na poduszkę ---> ułatwia oddychanie i "wysusza" katarro :cool2:

reklama
Mamuś nowej metody mnie uczysz :-) Dziękuję! Właśnie lubię wszystko na katar co nie jest związane z wkraplaniem do nosa....ciekawi mnie też maść do smarowania VICKS czy coś takiego, nebulizacje i słyszałam coś o tabletkach na katar....No i jem teraz sporo kaszy jaglanej, która ma mnie odśluzować :-p

A szefowej tylko pozazdrościć! Masz kolejny dowód na to, że idziesz we właściwym kierunku!!! :-) Rozkoszuj się teraz urlopem, choć pewnie będziesz miała jeszcze sporo do załatwienia....

Aha Moniu - uśmiałam się z tej historyjki z kością :-D;-)

Aha Kocurku - siwy w ciepłym halogenowym świetle nie może wyglądać inaczej jak blond właśnie! ;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry