reklama

Staraczki forever!

Ewelinka, u nas niestety trzeba nawilżać, nawilżać, nawilżać...
Bambino małego uczulało, kiedyś używaliśmy nivea, ale senitic, choć w pewnym momencie przestał się sprawdzać... teraz lecimy na oilatumie kremie do buziaka i nivea senstiv na ciałko... do mycia to samo oilatum na przemian z nivea sensitiv, ale ostatnio to na prawdę masakra była:-( pełno plam/krost, dziś już jest odrobinę lepiej... oby tak dalej...
a Ty Kochana ciesz się, zę nie macie z tym problemu, bo to na prawdę porażka...

ale co do kawy, to tylko dajesz znać, ze jedziesz, to już wyskakuję do sklepu:-D
nawet na bosaka hahahaha:-D

Kochana, to zaraz poszukamy odpowiedniego koloru :**
głowa do góry, toż to tylko dwa włoski :**

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia, wiem, bo mojej koleżanki córeczka ma co i rusz jakieś krosty, plamki, przebarwienia itp. Stają na rzęsach, by się tego pozbyć, ale łatwo nie jest, bo jednego dnia czysto, a na drugi wyłazi ze zdwojoną siłą....masakra...:-( Nie zazdroszczę...

Ja się wczoraj wystraszyłam i wkręciłam sobie, że młody ma już próchnicę...bo zauważyłam że na dolnych zębach ma żółte plamki, zaraz przy dziąśle. Na szczęście z rana okazało się, że to był zwykły nalot, bo po szczotkowaniu porannym ni deczka śladu nie było....ale stracha miałam i już setki wyrzutów, że za słabo dbamy o buziaka itp. Człowiek głupi....

Włosy
- Od dwóch się zaczyna,,,,wyobrażasz sobie farbowanie moich włosów? Chyba z 10 farb bym musiała zużyć, a poza tym trochę się boję...to mój pierwszy raz :sorry2:

Kawa
- No wiesz! Bez fatygi, ja z kawą do Ciebie przyjadę....a właściwie z mega zapasem, bo ja kawosz cholerny jestem... kilka dziennie musi być :-)

Ostatnia edycja:
A my tylko zwykłą oliwką i po kąpieli tylko... chyba usze zacząć jakoś bardziej ją smarować jak tak was czytam...

Moje chwilowo przestało myć zęby... ale to chyba przez to że trojki idą i ją boli..

Monia, mnie przy oliwce szlag jasny trafia....jak mam się uciapać, a później walczyć z plamami, to wolę krem sięgnąć. Oliwka nam się przydała do czegoś innego :zawstydzona/y: :-D Do masażu oczywiście :-p
Miłek sam idzie po szczotkę i pokazuje na pastę....nie ma zmiłuj się kilka razy na dzień musi posiedzieć ze szczoteczką w paszczu - lubi, więc mu tej przyjemności nie zabieramy :-) A jak mu ząb "idzie", to tym bardziej szczotkuje...po bolącym miejscu - chyba mu ulgę to przynosi...

Ostatnia edycja:
Ewelcik, U nas też któregoś dnia był nalot i też to samo miałam w głowie:sorry2: ale u nas Miki za bardzo nie chce dać umyć, a ja Go zmuszać nie chcę, także myjemy tyle o ile... mam nadzieję, że z czasem się przyzwyczai:tak:

ale żeby pomachać samemu w buźce, to "poszczotkuje" i pokazuje paluszkiem na zęby, ze ma iść myć hahaha

Ostatnia edycja:
Ewcia, my Miłosza nawet nie musieliśmy uczyć...widział, jak my to robimy i zachciało mu się też szczotkować, więc moment wykorzystaliśmy. Odpowiednia szczotka i pasta, do tego zakupiłam mu kubek taki świecący :-D i jest frajda, tylko szkoda, że jak chce wypłukiwać pastę, to pluje tam, gdzie stoi :baffled: No, ale coś kosztem czegoś.

Monia
, pewnie taki ma etap. Przyzwyczai się na nowo :-)

Kocurku piękne te zdjęcia Togusia! A radość Oli w jego towarzystwie bezcenna!!!!! Często pomaga skupianie się na pozytywach...Oby nie było Wam za ciężko w tych dniach! A orientujesz się jak zrobić tanio te szyby w kuchni????

Ewelinko
ja parę lat temu też miałam dwa siwe włosy. Jakieś takie się przypałętały, oczywiście je wyrwałam i cisza do tej pory :-) Obym sobie tym niczego nie wykrakała...Bo jak zacznę siwieć to będę musiała się zacząć farbować, a nie przepadam za tym wynalazkiem....

Będę wieczorem to lepiej Was doczytam i więcej napiszę, a póki co imieniny mojej mamy świętujemy....

reklama
Monia, ja to musze smarować, gdyby Miki miał inną skórkę, to pewnie bym aż tak nie musiała...

Ewelina, wiesz, zawsze musi byc ten pierwszy raz:sorry2: albo utniemy:-p co Ty na to? No wiesz, żeby przyjeżdżać z kawą! Nie ma mowy, toż to ja będe musiała się zaopatrzyć:-p
u nas Miki jeszcze nie wypluwa pasty:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry