reklama

Staraczki forever!

Paulinko może czerwone koronkowe majteczki??? :-p

Mamuś
jak nie chcemy Cię jak chcemy! W końcu się doczekałam więcej Twoich postów i nie chciałabym zbyt szybko tego znowu tracić :-)

Kocurku pięknie opisałaś w skrócie historię Twoją i Togusia....Jeszcze bardziej rozumiem ten WASZ ZWIĄZEK DUSZ....Strasznie to przykre, co przeżywasz....Dla mnie zawsze smutną refleksją było to, że zwierzątka mają taki krótki żywot w porównaniu z nami ludźmi...Jak ja wzięłam mojego pieska to byłam wtedy w liceum, życie wydawało mi się nieskończone i miałam wrażenie, że ten nasz wspólny czas nigdy nie minie....a zleciało tak boleśnie szybko i teraz już boję się przywiązywać do zwierzaczków, bo czuję, że im jestem starsza tym ten czas szybciej ucieka....ściskam Cię naprawdę mocno!

reklama
Lilu dla Daniela do przedszkola nie dla mnie!!!!;)))

Kout albo mikołajową czapę mu dam i już...a widziałaś nowy album na fb z fotkami???

Ewelinka a ty ile masz wiosenek,że tak spytam???bo masz podobne podejście jak ja do farbowania, choć u mnie tyle teraz siwków,że się nie da bez, w weekend mama mi pofarbuje, muszę sobie kolor wybrać, choc ja mam ciemne włosy, więc pewnie będzie i tak ciemno;))

Kocurek,Lilus ,Paula
dzięki

Paula
no dokładnie ..może chociaż skarpetki...

Kocurek
pożegnaj się z Togą...
ja do dziś mam zdjęcia Nesty na lodówce,w sypialni ...wiem ,może to głupie ...ale to był członek mojej rodziny i póki o niej pamietamy jest z nami..a chcemy pamietać :tak:

Liluś
śpij dobrze kochana ..
jutro przywitam Cię ja i koleżanka kawka :)) idziesz na to :):)??

kobietki dobrej nocy ..przespanej,spokojnej i radosnego poranku

LILUŚ pominęłam w tej historii wieloletni wątek exmałżeński, w którym Togo służyło mi za poduszkę do wypłakiwania po rozprawach karnych i rozwodowych itp. :P
A imię nadał kotu malutki Kamilek, który zobaczywszy czarne futerko ze złotymi ślepkami zażądał "Ciem togo, daj!" (tłum. "Chcę to (kota), daj! (prawdopodobnie przytulić)")

Co to ja miała...

papa MAMA, to do jutra!

EWCIA hej!

PAULINA!! Nie będziesz prasować o TEJ porze... powiedz, że to żart... (??)

Ostatnia edycja:
reklama
Uffff... no dobra, jak Ci nikt nie każe, to możesz w ostateczności prasować :-p

Oo a tu są nawet te, których nie ma na fb!

Danio to wiadomo, że przystojniak cały czas, ale Majeczka jest coraz śliczniejsza... :) :) :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry