reklama

Staraczki forever!

reklama
Kocurku i pewnie stąd ten Czarny Kocur co?? Stąd ta miłość do czarnych kotów????

Mamuś do jutra! Stawię się na kawkę jak najwcześniej się da!

Paulinko ale Tobie czerwone gatki w Mikołajki też nie zaszkodzą :-p

Kochane ja tak pobieżnie bo przyznam się Wam, że oglądam sobie stare odcinki NA WSPÓLNEJ :eek::eek: Jakoś tak ciekawi mnie ten wątek Janusza i przeszczepu jego serca :eek:

Lil ano nie da rady przywdziać tych gatków na mikołajki....nie teraz kiedy mam @;)) ale można by spróbować po weekendzie sobie mikołaja odbić;)))

Kout widzisz taka ładna ta moja córka, a tak potrafi człekowi czasami nerwy zszargać...niech te durne ząbki już wyjdą....no wymiękam...

Kuot, nie:-p
już wiem! Chciałam Ci napisać, ze Oleńka jakieś kosmiczne moce podesłała Mikiemu z tym niespaniem:sorry2::-p;-)
a co do polików, to
Ostatnio wyczytałam, ze takie poliki mogą być też na ząbki, ale nie wiem ile w tym prawdy:confused:
albo Olci zrobiła się wrażliwsza skóra...:confused:

aaa my też mamy czerwone poliki i właśnie ząbkujemy;))) chyba;)) ale brzydka koopa, marudzenie, niespanie,ślinienie, gryzienie wszystkiego to można pod to podciągnąć???;)))

Ola jak rybka się pluska;))

reklama
EWUNIU no własnie pisałam, że te poliki ma na zęby, to się zawsze jak dotąd pokrywało :/
Żeby tylko Mikoś nie podłapał tego niespania, bo to yyy...zdaje siię jakaś chroniczna przypadłość jest :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry