• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Kocurek
no golenie to faktycznie na pare godzin ..tak jak piszesz ..
pomyśl nad woskiem ..

Monia,Ewelinka
eee to sie tylko tak wydaje ...ja z kolei nie wyobrażam sobie nie mieć tak jak mam ..
a jak się szczupła czuję :-D

teraz we wtorek byłam w pracy i od razu z rana miałam moją klientkę której robię już 1,5 roku woskowanie ---> mówi do mnie : K.komplet poproszę :-D
czyli całe bikini ,nogi i pachy :)
zakasałam rękawy i rwaaałam :-D

reklama
Mama, ja tam już z wiekiem wyłysiałam, więc wiesz :-D...może gdybym była zmuszona, to zmieniłabym zdanie ;-)

Pora ruszyć zas i za obiad się wziąć, póki dzieć śpi...

Łee.. gdzie tam poukładane :dry:
a dziecko mnie w bambuko zrobiło!
Patrzę, siedzi...:confused: (Ola siedzi buahahaha) no więc siedzi i grzebie przy buciku... i grzebie.... i grzebie.. (...???) i pochyla się nad tym bucikiem jakoś tak, myślę ZASYPIA !!!!! Szybko, butla, lecimyyy powolutku na paluszkach do łóżka... STOP! Koopa :/// Podczas przebierania patrzę, oczy zamyka (!!!) ZASYPIA!!! Szybko, butla, tulenie, rolety, łóżko (może jednak)...
W łóżku dziecko natychmiast wytrzeźwiało :dry::-p:-D:-D:-D

Jak ja bym chciała wyłysieć...tam. Co tam się dzieje to niesłychane wprost :/// Zresztą nie tylko tam :///// Ja jakiś małpolud jestem :oo2:

Ostatnia edycja:
Ubierz się łądnie na ten spacerek:0

ja kulam pulpety-dziś w sosie śmietanowo-serowym robię.

dzieci malują a dyskusje przy tym ,że :szok:---> mam w domu dwie ..DWIE!! Hanki Bielickie :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry