reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

Lili dziękuję. Pokarze mu jutro albo pojutrze jak sie odbrażę:-):-) albo dziś jak mnie ładnie przeprosi. Bo tez o tym bankomacie myślałam...
A rozmowę potraktuj sobie jak trening:)) Zresztą kobiecina cie nie zna więc możesz udawać np biedna niezaradną życiowo mamusię, nad takimi sie litują to może Macius dostanie miejsce?? Z całego serca życzę:))

Asionek dużo kofeiny:)) Zreszta w pracy jak mam robotę to ożywam, a jak nie mam to udaje że pracuje i troszkę się regeneruję:)) Tyle że ostatnio przez te nocki popołudniami mam strasznie mało cierpliwości na marudzenie Młodej ... i potem zła na siebie jestem...

reklama
Lili glowa do gory bedzie ok !!! a noz sie uda ? nigdy nic nie wiadomo :))) trzeba wierzyc :)

Monika masz sie z tym prezentem :/
mi to juz kawa nawet nie pomaga ehehe
sa dni , ze musze sie z malym polozyc , bo jak nie to padlabym na pysk po poludniu....

a gdzie reszta kawoszek ? :) spia ? :szok:

KOSMOSIE słuchaj! Dziś marzę o dostaniu szansy na przedszkole dla Maciusia!

Oraz przepowiadam wszystkim moim Koleżankom (ze mną włącznie), że będziemy wiecznie piękne, młode i bogate! A nasze dzieci będą pięknie i dużo spały, wspaniale jadły i robiły jedną koopę dziennie! Dobry humor nas już nigdy nie opuści! I żaden komar nas tu bzykać nie będzie! NIECH TAK SIEM STANIE!

To był mój post nabmer fajf tałsent! :-):-):-):-):-):-)

LILU!!! O! I o to właśnie chodzi!!! Czeba wysyłać marzenia w KOSMOS, nie wolno ich zatrzymywać......prawda KUOTKU? :-)
Pięknie to napisałaś.....jeju, i ta jedna KOOPA :zawstydzona/y: szał ciał! :-D:-D:-D)))

KUOTKU - u nas dwie pobudki i zwisający glucior :eek: a teraz marudzi, ale to chyba z głodu już :eek: no i suszyłam włosy na głowie, bo wiesz, że mam dzisiaj urzędowy lansik :-p

reklama
Do góry