Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jeździmy od teściów do moich rodziców i tak w koło macieja. Nie wiem czy chcą sprawdzić u kogo więcej jemy czy jak.

No niestety ja nie testuje na święta, dopiero 7 stycznia mam dostać @ więc pewnie wtedy. Już nie mogę się doczekać i jak na złość ten czas tak powoli mija, bo chyba odliczam każdy dzień cyklu.
Miłej zabawy na chrzcinach!Witam dziewczyny,
No ja mam już dość tych świąt! My ciągle coś jemy,jeździmy od teściów do moich rodziców i tak w koło macieja. Nie wiem czy chcą sprawdzić u kogo więcej jemy czy jak.
Wczoraj podchodziliśmy do rzeczy dwa razy i nic! Niestety taka suchota u mnie że nie było szans. Dopiero dzisiaj rano
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja mam lepiej bo mam skos nad łóżkiem więc łatwiej trzymać nogi w górze![]()

Witajcie jak wam mijaja swieta
Ja powtorzylam test. wyszlo mi cos dziwnego - jest kreska kontrolna a w mejscu testowej jest szeroka rozlana plama.. kurcze akurat dzis musial sie test zpi##$$ jak nie mam gdzie kupic innego..
Galaxa gratulacje!!
emalia no cos ty!!! Nawet nie mysl zeby nas opuszczac! Tutaj wszyscy przechodza przez takie zwatpienia..nie mozna sie poddawac!
Lori powodzenia..niesamowita historia..wiele przeszlas..Nowy Ro na pewno przyniesie wam szczescie!
A ktora z was jeszcze testuje w swieta![]()

i trzeba się męczyć.