Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak jest nas coraz więcej na styczeń, :-)
To młodzinka jesteśPauluśzgadza się
mam 21 lat
Ja mając 20 latbutterfly - no to ja w takim wieku tez się chajtnełam i byłam w ciąży... Mati wyrósł na ludzi
![]()
Zdrówka dla WasKurcze dziewczyny w domu mam szpital. Wszyscy chorzy! I Ja niestety też. Majeczka miała w nocy powyżej 39 st. Ja ledwo zipie. I najgorsze ze nie moge sie nafaszerowac lekami...
Zatem czekamy na następny cykl i uda się zobaczyszWitajcie dziewczynki!
Ja w domku na świetach a tam u rodziców nie ma internetu o teraz was nadrabiam
Niestety w drugi dzień świąt przyszła @..![]()
Ja będę testować 15, wtedy powinna pojawić się @9jeśli licząc te moje plamienia za @Witam Was dziewczynki, no my dzisiaj wróciliśmy do Zakopanego. Ale co się tu dzieje, to jakaś masakratyle ludzie, że najlepiej siedzieć w domu, a jak nie to wyjechać załatwiać swoje sprawy o 7 rano. Później nie ma sensu, bo korki
Niestety już mam dość, ledwo przyjechałam zdążyłam się pokłócić z mamą.
butterfly - mam nadzieje że przytulanki będą owocne, my wczoraj też się przytulaliśmymam nadzieje że coś z tego wyjdzie.
marcia - widzę że masz maraton po galeriach, terach to chyba są tłumy ludzi
Kasiaczek - strasznie mi przykro, ale razem będziemy testować w styczniu![]()
Mnie podoblewa ale po tych plamieniach już sama nie wiemco to oznacza...oj do mnie chyba też powoli przychodzi :-( coś mnie brzuch zaczyna pobolewać
Czyli wcześniej nie zaszłam:-(