Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie lubie tego!kasieczek lorain ma rację, jak nic zmień lekarza, nie dość że płacisz, to nawet konował nie zrobił ci monitoringu, a tabsy przepisał na chybił trafił, to nie lotto, żeby igrać z hormonami
góralka a czemu gin do ciebie dzwonił? na normalną wizytę idziesz i tak o sobie przypomina czy coś knujecie od dłuższego czasu? chyba czegoś niedoczytałam!
butterfly smacznego, ja się wczoraj narobiłam, bo goście schodzili się i rozchodzili do 21
pam z tego co pamiętam niedługo wyciągasz implant i wszystko się unormuje
loralain nie zapamiętam twojego nick chyba nigdy, wybacz jeśli piszę go z błędem, pozwól że będę cię nazywać loraja też na początku stycznia testuje, 6 ma przyjść @ a 7 mam nadzieję zobaczyć II
tak w ogóle to chora jestem, jutro zamiast do pracy idę do lekarza i mam mieszane uczucia, dziś 22 dc i mam nadzieję, że w tym cyklu zafasolkowałam, nie chcę brać antybiotyku, a muszę iść chociażby po zwolnienie, mam fajną panią doktor i chyba powiem w czym rzecz, najwyżej zaniosę L4 do pracy, a domowymi sposobami będę sobie kurować![]()
Witam dziewczyny
5.01 ide do gina potwierdzic zafasolkowanie
i mam pytanko, kiedy w pracy najlepiej powiedziec o ciazy???
chrobek po pierwsze gratulacje, który to tydzień? A jeśli chodzi o przekazanie tej wiedzy pracodawcy to sama musisz zadecydować kiedy to zrobić, wszystko zależy od tego jaką masz pracę, czy masz styczność z chemikaliami, czy musisz dźwigać itp. czyli czy masz szkodliwe warunki - wtedy jak najszybciej - i automatycznie idziesz na zwolnienie, to samo bym zrobiła jakby atmosfera w pracy była niesprzyjająca, bo stres to nie najlepszy kompan ciąży. Niektóre babki chcą zachować wiadomość o ciąży do skończenia 12. tygodnia, bo ryzyko powikłań jest mniejsze i nie chcą wzbudzać zainteresowania, plotek o swoim stanie. Musisz wziąć też pod uwagę reakcję pracodawcy - niektórzy źle znoszą wiadomość o dłuższej nieobecności pracownika, częstszych zwolnieniach itp. ale najlepiej MIEĆ TO WSZYSTKO W D*IE i zrobić to na twoich warunkach, tak jak ci pasuje, to teraz jesteś władcą świata i nosisz największy skarb![]()

Moje to podejrzewam od leków ;-) zobaczymy jak wypadnie test, ale obawiam się że kazała mi go robić za szybko.
My byliśmy na spacerze i u babci i jestem zła jak dzik bo śmierdzę fajkami ( bo tam pali ciocia i wuja ) wrrrnie lubie tego!
Fionka jak dobrze licze jest to 6tc, prace mam siedzaca, caly czas przy kompie, tylko w styczniu kilka dni mam pracujacych po 10-12 godzin i to mnie martwi.

i wpuszczę chłopa na kompa bo mi miauczy,że go szkole o granie a sama przesiaduję godzinami - niech w końcu idzie już do pracy bo ma za dużo wolnego i marudzi