reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
A ja jutro mykam na koncert IRY z moim chłopcem ;p i może łynkę szampana, choć alko to ja już nie pije ho ho ho !

W sumie to nie moge sie doczekać wizyty w klinice i co mi lekarz powie!

Wiecie co - to raczej nie zwykłe przeziębienie, nie jestem lekarzem i z reguły nie lubię wyrokować i sama sobie diagnozę stawiać, ale krtań na 100% zawalona, bo ledwo co mówię, a raczej skrzeczę, nie wiem co robić, jest sens iść na betę/ robić test (mam o czułości 25) w 23. dniu 28 dniowego cyklu? Boję się, że domowe sposoby mogą nie zadziałać w moim stanie

lora będziesz piła na sylwka?

butterfly to kiedy testujesz? trzymam kciuki za II

marcia wiesz, że tego wiesiołka musisz trochę łykać w ciągu dnia, tzn. 2/3 razy po 2 kapsułki

kasieczek mam nadzieję, że w końcu trafisz na fachowca

Ostatnia edycja:
fionka - coś tam sie napije, zrobię sobie drinka słabego z małą ilością malibu a reszta to sok. Nie chce popadac w paranoje, jednodniowa mała ilosć alkoholu na tym etapie nie zaszkodzi, jeśli coś sie dzieje to jest i tak chronione. Tak jest skonstruowany organizm kobiety że właśnie fasolka sama się broni gdy kobieta jeszcze nie wie czy jest w ciąży, zresztą raczej nawet nie bede po zagnieżdżeniu bo u mnie występuje w okolicach 9 dni po owu a ja jutro bede miala dopiero 6. Co innego jakbym chciała jutro sie upic na umur lub jakbym piła w dzien w dzień.

butterfly - ale jesteś tajemnicza. No ale trzymamy kciuki.

Lorelain - małe dzieci wszystko łatwo w mig łapią. Dlatego obiecałam sobie że moje kiedyś będą się szybko uczyć.

Ja już sama nie wiem, pewnie napiję się jednego małego drinka. Tak jak powiedziała Lorelain, nie chce popadać w paranoje, bo już wszyscy pytają czemu się nie napiję winka?:tak:

reklama
jeszcze zobaczymy jak to będzie bo dzisiaj mama nalała mi troszeczkę swojej naleweczki miodowej, zamoczyłam usta i nie mogłam się napić bo mnie odrzuciło, teraz mnie muli, musiałam się zmienić z mężem przy desce do prasowania bo nie dałam rady...kurde oby mnie tylko jakaś grypa nie łapała albo inne świństwo

ja sylwestra spędzam z najbliższymi przyjaciółmi, wiedzą że cały czas się staramy i od razu im zapowiedziałam że napiję się symbolicznie bo inaczej to sobie cykl zaburze :-D ... coś czuję że będziemy grac w pokera a ja sobei będę pzrez 2 godziny sączyła tego samego drinka hihi

poza tym mam nadzieje że to będzie ostatni drink apotem pzrez 9 miesięcy pełna abstynencja :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry