Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basik ja dopiero pierwszy raz wiec trzebaby bylo puszukac kogos bardziej wprawionego.
chrobek gratulacje!! zapamietaj ta chwile bo to cos cudownego usluszec bijace serduszko....i znow mi lzy stanely w oczach jak se przypomne serduszko mojej fasolki.
Niestety ja nie zobaczyłam dwóch kresek, :-( dla mnie grudzień nie był magiczny ;-)
Na razie jeszcze nic nie mówię mojemu, że musimy zaczynać wszystko od początku.
No więc, tak powiedziałam że musimy strać się pewnie od nowa. Teraz czekam tylko na okres, a mam nadzieje że nie będzie się przedłużał.
No więc teraz czekam na testujące 10 stycznia. :-)
góralka przytulam Cie bardzo mocno!:* anulka i basik ja mam dostać @ 14 więc bedziemy we trzy a tak apropo- ja też mam rozwalony ten cykl przez te wszystkie święta,sylwestry itd. w sylwka miałam owulacje,a mój jechał do pracy w nowy rok, więc nie było już możliwości wykorzystać tego a starania byly dopiero 2 dni przed @, więc też nie wiem jak to będzie. ale jesteśmy we trzy chrobekGRATULACJE!!