reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
mi to wszczepili w domu, że zawsze jak skoki to ma być cisza w domu i tak mi zostało :D
szkurrrrna mać!!!!!! nie wiem czy na moim czole nie pojawił się PRYSZCZ!a precz brzydalu!!

góralka na Brackiej więc praktycznie w centrum :-) ja jestem conajmniej 4 razy w miesiącu u siostry głównie dla tych muffinów :-)

Dzisiaj mnie Łukasz zastrzelił tekstem. Na moje stwierdzenie że dobrze że te staranka są takie przyjemne powiedział: "zobaczymy jak będziesz kwiczeć w czasie porodu" :laugh2:

reklama
cześć dziewczynki :) w końcu udało mi się Was nadrobić :szok: nie było mnie od piątku bo byłam na zajęciach i przez całą sobotę też a dzisiaj nadrabiałam i myślałam, że już nie dam rady :-D

wszystkim, które zobaczyły II kreseczki to wielkie GRATULACJE!!! :)

któraś mnie pytała co studiuje więc odpowiadam, że pedagogikę, właśnie jestem na II roku mgr. Byłam dzisiaj z moim mężem w kinie na Hobbicie a rano normalnie dostałam takich chęci na boboseksy, że aż mój był zaskoczony co tak z rana chciałam :-D ja czekam póki co do owu... w tym tygodniu owocne staranka będą. A co do wieku to ja mam 25 w listopadzie a mój 31 w czerwu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry