reklama

Staraczki grudniowe 2012

SeeYou - mnie koleś zrobił w balona na 600 zł :sorry2:

wróciłam! byłam w aptece - testy zamówiłam, nie mieli takich na stanie ale zapisała,że chcę acona i procero i dodałam,że jak nie bedzie tego drugiego to chcę nordtesta :-D w środę zobaczę czy doszło.

reklama
emalia--> też dziś robię test owu i mam nadzieję, że będzie pozytywny, czego i Tobie życzę:tak:
W zeszłym m-cu test owu wyszedł mi pozytywny w 11dc, więc może i dziś będą 2 krechy (dziś jest 11dc).

lorelain o widzę, że się udało, wielkie gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko

ja dzisiaj mam już 8 dc, bo tamten trwał tylko 22 dni, jak tylko skończę krwawić idę go gina, bo załapałam doła jak przyszła @, napiłam się z koleżanką i wyszłam na prostą, ale mam dość naturalnych metod, niech mnie gin zbada wzdłuż i wszerz i trochę po stymuluje, a tak w ogóle to powiedzcie mi dziewczyny czy do badania prolaktyny ważny jest dzień cyklu, czy można iść z marszu?

Fionka - prolaktyna - na bank musi byc konkretny dzień cyklu! bodajże 4-6dc! i na podwyższony wynik może wpłynąc - stres podczas pobierania krwi a także to co jadłaś dzień czy dwa przed!

Wróciłam z uczelni - uff - wytrzymałam na wykładach całe 15 min! stwierdziłam ze sie nie opyla i wróciłam do domku :) bede mgr pisac. A co! :)

ja sie wkurzyłam na te testy owu i dzisiaj nie robiłam.

góralka ja od swojej gin na sluz mam tak: kazała mi zaczac brac kilka dni przed owu jak zacznie sie jakikolowiek sluz i tak wiesiołek 2 x 2, ACC 1x1, witamina b6 3x3 i 2,5 l wody dziennie i to mam brac do drugiego dnia po peaku czyli dwa dni po najpłodniejszym sluzie

marka - czyli będziemy świętować razem:tak:

Ja idę na uczelnię, ale przynajmniej jutro mam ostatni dzień kursu i będę wcześniej na mieszkaniu.:-D

marcia - ja na razie kupiłam ten wiesiołek, i słyszałam że właśnie B6 jest dobra to też będę piła. No i oczywiście woda. :tak:

reklama
ha własnie widziałam sliczny rozciagliwy sluzik:-D to moze zrobie dzisiaj ten test zeby zobaczyc co jest grane.
góralka Acc jest srodkiem rozzedzajacym wydzieline i juz kilka razy czytałam ze składniki syropow i tabletek na kaszel sa bardzo pomocne, i pamietaj ze to wszystko tylko do 2 dni po peaku bo potem to wiesiołek działa nie korzystnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry