reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
hej, u mnie dziś 41 dc, od kilku dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale nadal jej nie ma. Tempka cały czas 36,9 i wzwyż, czy to możliwe by pomimo 2 negatywnych testów ciążowych coś tam się wykluwało?

ech, pewnie znów robię sobie złudne nadzieje ale ta tempka mnie intryguje, owszem @ się spóźniała w każdym cyklu ale tempka praktycznie nigdy nie przekraczała 36.7... :confused:

najgorzej to być w takim zawieszeniu eeeeeeh ... wierze że musi to być wkurzające. Najlepiej to zrób bete w laboratorium, sprawa będzie całkowicie jasna.

emalia - super krechy, nic tylko teraz "na króliczka" .... ja Ci dobrze prawie :-D:-D:-D:-D:-D i pamiętaj pół godzinki świecy nie zaszkodzi :tak::tak::tak::tak:

za wszystkie cały czas trzymam kciuki :-)

Lore dziś nie pojechałam a teraz najprędzej będę mogła jechać w piątek bo mam nawał obowiązków do tego czasu a niestety fakt, że mieszkam "za zadupiu" nie ułatwia mi życia bo wszędzie daleko:baffled:

tak więc jak mam jechać w piątek to nie wiem czy jest sens bo w poniedziałek będzie już mój Gin, pójdę, powiem co i jak, zrobi mi usg i może dowiem się na czym stoję.

nula jak widać po suwaczku lori chyba coś daje :)

Ostatnia edycja:
hehe gorala w ryja w ryja hihihi:-D
nula , niby pomaga ale jezeli ktos ma tylo zgiecie macicy powinien lezec na brzuchu ale ty takiowej nie masz wiec troszke gimnastyki i nogi w gore:)
Buterko a jak u Ciebie samopoczucie ?? mi troche dzisiaj czasu zajela praca...

Piekne testy dziewczyny!
kochane kiedy wy sikcacie na tesciora-rano czy po poludniu:confused: U mnie dzis 11 dc zaczelam testowanie ale jest 1 krecha..:sorry2:

co do @: ma przyjsc 26 wiec dolacze do grona okolo tej daty :tak:

Spokojnej nocy :-D:-D owocnych szalenstw :-p Jutro w pracy was doczytam :tak:

marka - o leżeniu na brzuchu to pierwsze słysze :-) ... świeca ma raczej za zadanie uniemożliwienie ucieczki sprytnym plemnikom hehe no i właśnie żeby szybciej dotarły do celu :-D przodozgięcie i tyłozgięcie ma znaczenie w kontekście pozycji podczas seksiku, ja miałam metode że raz od przodu a raz od tyłu :-D

koriander
- najlepiej robić test owu ok 17:00 i pamiętać żeby 2 godziny przed nie pić

Karola
- kurcze szkoda że masz tak kiepsko z betą

Cholera ja mam tylozgiecie to co robic ta swiece czy nie? Bo stary patrzy na mnie jak na wariatke :-D

Dla mnie testy najladniejsze wychodzily ok 12 teraz robilam po 17 i jakos nie bardzo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry