Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nanncy - doszła do mnie Twoja wiadomość - żebyś widziała wysłane musisz sobie zmienic ustawienia by zapisywało Ci wysłane - i wtedy będziesz je widzieć
Marka - ja swoje wysłane widze poszperałam po ustawieniach!
no ale jak sa standardowe to nie widac , ja nie ustawiam bo raczej pamietam wszystko a jak mnie wywali z BB to widze po zielonej strzaleczce czy wyslalo wiadomosc
Witam i ja. Chrobek- śliczny mruczuś Jak sie czujesz? Buterko- już sie nie mogę doczekać jutra. Zaciskam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kasia- no wierszyk pierwsza klasa. Nawet mój mężuś się śmiał. I niestety wszystko zrozumiał, bo w tym cyklu nie szczędziłam mu komentarzy "że dzisiaj śluz, a to owu, a szyjka otwarta" Basik- zdrówka kochana :* Marka- hop hop???
Miłego dnia kochane.
U mnie mały skok. Oby już tak sobie tempusia rosła.
No już najwyższy czas żeby zaczęły się sypać styczniowe pozytywne testy ciążowe (Butter, Marka trzymam &&&)
W grudniu trochę ich było a to bardzo resztę nas podtrzymuje na duchu