• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziewczyny mam pytanie,staramy sie z mężem o dzidziusia,obliczylam sobie kiedy mam owulacje,glownie dlatego,ze w tym czasie jest najwieksze prawdopodobienstwo,ze bedzie chlopiec. Czekalam zniecierpliwiona a tu bach 4dni przed oczekiwana miesiaczkal kiedy to mialam zrobic tes pojawila sie wczesniej miesiaczka(a zawsze mam regularnie i dosc dlugie miesiaczki) a teraz nie dosc,ze wczesniej to trwala o polowe krócej niż zawsze. I tu moje pytanie czy jest możliwe,że jednak jestem w ciąży i mam tak jak niektóre kobiety miesiaczke na początku ciąży/???

seeyou, czuje podbrzusze wczesniej mnie pobolewalo ale to moze dlatego... ze po cesarkach jestem... wczoraj mnie plecy bolaly... u dolu ale przestaly... cycki , nie wyczulam...

no musisz na siebie teraz bardzo uważać marka ale ja wierze, że będzie dobrze :)

dziewczynki a powiedzcie mi czy jak występuje owulka to miałyście taki dziwny ból podbrzusza? bo mnie dzisiaj jakoś dziwnie boli

Ostatnia edycja:
reklama
marka gratulacje:-D:-D
powtorz test za kilka dni, to zobaczysz dwie grube, rozowe krechy, tez tak mialam

emilia czuje sie w miare dobrze, wczoraj w nocy tylko wymiotowalam, ale przeszlo szybko i poszlam spac

a co do obiawow to:
- lekko boli mnie w podbrzuszu, tak jak na okres, zwlaszcza wieczorem po calym dniu zmeczenia
- spac mi sie chce jak cholera
- zaczely pobolewac mnie cycki i nistety juz sie powiekszyly
- i niekiedy mam "poranne mdlosci" - zazwyczaj wieczorem, chociaz zauwazylam, ze rano jak wstaje i ide do lazienki na myju myju to niemoge od razu myc zebow, bo mam odruchy wymiotne wtedy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry