reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marka moje wielkie gratulacje!!! Rozpoczęłaś falę pozytywów styczniowych mam nadzieje!

Ja powiem szczerze że nigdy owulacji jakoś nie czuję, a wiem że ją mam.
Może poza uczuciem pełności.
Nic mnie nigdy nie kłuje ani nie boli.

reklama
Marka - GRATULACJE! Teścik wygląda ślicznie :-) W którym dniu cyklu jesteś dziś? Zrobiłaś teścik przed terminem @?

A ja dzisiaj rano znowu dostałam silnych skurczy....obawiam się, że owulki znowu nie było i ponownie tworzy się torbiel. Zaczyna się II faza cyklu a skoku tempki nie było w tym cyklu.. Jest za to spadek i cera powolutku się psuje..no to teraz czekam na @...

mam nadzieje ze dobrze sie zaczelo i teraz juz kazdas po koleji zaciazy:) i bedzie sie cieszyla ze swojej fasolinki:)
ja wam powiem ze sama jeszcze nie dowierzam i ciagle zagladam na tescik:)
nanncy termin @@ mialam na jutro... ale juz nie moglam sie pochamowac:)

Nanncy pozytywne nastawienie musi być;) może coś się innego u Ciebie dzieje niż Ty sama jeszcze myślisz :)
spokojnie czekamy razem:-)

ja właśnie zaobserwowałam u siebie mleczny, bardzo lepki śluz... czy to nie za wcześnie?(pamiętam że przy pierwszej ciąży taki miałam) a test dopiero 19 mam zrobić...

Ja mam mega dola, jestem zrezygnowana i mam ochote pieprznac to wszystko, tak sie pozarlam ze swoim z rana ze cos okropnego. Poprostu moj maz chce drugie dziecko tylko jest zbyt zmeczony zeby je zrobic! Uniose sie honorem i powiedzialam ze wiecej go nie poprosze , dlatego napisalam ze mam marne szanse na zaciazenie bo jak bede czekac na jego ochote to bzykanko bedzie 2 razy w miesiacu. Nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna czy moj maz sie starzeje bo kieys nie byl taki. Eh wszystko do dupy:-(

marcia - nie kłóćcie się bo to wam nic nie da, spróbujcie porozmawiać na spokojnie.:tak: Twój mąż też chce dziecko, ale przecież też wie skąd się biorą dzieci. :tak:może zacznijcie od jakiegoś masażu dla niego, skoro jest zmęczony, to go może trochę rozluźni ;-)

reklama
marcia może porozmawiaj z nim spokojnie i zapytaj jakie fantazje chciałby żebyś spełniła. Oboje na tym skorzystacie a jego zachęci to do działania :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry