• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka - gratuluję, życzę Ci wspaniałych 9 miesięcy:tak:

Ja nie zrobiłam testu, bo u mnie tempka poleciała w dół. Wczoraj miałam 36,74 a dzisiaj już 36,56. Więc na razie szkoda mi testu marnować. CZEKAM na @:tak:

reklama
Chrobek- ja z Jankiem miałam "poranne mdłości" zawsze wieczorem. Dobrze ,że są objawy, bo to znaczy ,że dzidzia rośnie.:tak:
Nula- ja przed owu ze 2-3 dni mam bóle podbrzusza i to spore, po owu przechodzi.
Góralka- a może jednak @ nie przyjdzie?:tak:

no musisz na siebie teraz bardzo uważać marka ale ja wierze, że będzie dobrze :)

dziewczynki a powiedzcie mi czy jak występuje owulka to miałyście taki dziwny ból podbrzusza? bo mnie dzisiaj jakoś dziwnie boli

U mnie wczoraj, chyba, była owulacja:-), z lewego jajnika ( w poprzpednim cyklu czułam prawą stronę), bo właśnie po lewej stronie czułam kłucie - mniejsze, większe, ale kłucie, do tego delikatny ból podbrzusza, a do tego, jeszcze uczucie napuchnięcia w środku i rozgorączkowania. A do tego (i to się powtarza zawsze - przed antykoncepcją też tak miałam) ból odbytu taki, że nie mogę tak usiąść z rozpędu, tylko muszę uważać, bo na serio nieprzyjemne uczucie jest.
Dziś już jest bezboleśnie i bezkłuciowo i mam nadzieję, że dzieje się coś dobrego we mnie:tak:

no właśnie moja owu chyba ndchodzi bo ja mam póki co właśnie jakiś taki lekki ból podbrzusza...póki co tylko tyle się u mnie dzieje

annie a jak u Ciebie? owu już była? robisz może testy sobie?

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie moja owu chyba ndchodzi bo ja mam póki co właśnie jakiś taki lekki ból podbrzusza...póki co tylko tyle się u mnie dzieje

annie a jak u Ciebie? owu już była? robisz może testy sobie?

nula ja robię codziennie jak wracam z pracy owu jeszcze nie było ale wychodzą mi coraz wyraźniejsze dwie kreseczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry