reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja nie wiem co się, ostatnio, dzieje z tymi naszymi chłopami, jakaś aura kłótniowa panuje i trzeba ją zmienić, bo szkoda czasu na gniewanie się:tak:
annie--> a może jeszcze za wcześnie na owulację? może coś powoduje jej przesunięcie? który u Ciebie dzień cyklu?

reklama
Witajcie dziewczynki! Ja wczoraj siedziałam do po 3 nad ranem i pisałam mgrke potem jeszcze z moim serial odgladalismy i poszłam spac po 4, przez co dziś o 12 otwierałam drzwi kurierowi w piżamie ;)

Marka - jejku! GRATULACJE!!! super!!! :) i spokojnie! pamiętaj że teraz liczysz się Ty i Twoja fasolinka ;)

Marcia - ja jestem zdania, że na wszelkie konflikty to rozmowa przede wszystkim rozmowa! A co do stranek to ja sie przykładałam bo nie chciałam słuchac ze tylko mi sperma potrezbna i to wszystko! Więc jakies urozmaicenia, zaskocz go czymś! niech to nie będzie rutynowe robienie dzieci, i tylko odrabianie zadania :) a co do tabletek - to zależy czy jest skory do brania czy odbierze to za atak..

Avensis - chyba coś w tym jest, ja dzis ze swoim też miałam mocne spięcie! ale u nas jest tak ze zaraz sobie wszytsko tłumaczymy, nie ma cichych dni, długich kłótni! chwila ciszy, i potem o tym dyskutujemy! i jest ok! także dla mnie pierwszym złotym środkiem jest rozmowa - u mnie działa cuda.. i dziewczynki jak dla mnie szczerość to podstawa, wszystko mówie mojemu, co mi na sercu leży! i chyba to powoduje ze tworzymy mocny związek, a kłótnie sa sporadyczne i szybko zażegnane!

Karola - myślę, że nie ma co się juz fochać a pogadać od serca :) życze powodzenia!

Dziewczyny mam pytanie,staramy sie z mężem o dzidziusia,obliczylam sobie kiedy mam owulacje,glownie dlatego,ze w tym czasie jest najwieksze prawdopodobienstwo,ze bedzie chlopiec. Czekalam zniecierpliwiona a tu bach 4dni przed oczekiwana miesiaczkal kiedy to mialam zrobic tes pojawila sie wczesniej miesiaczka(a zawsze mam regularnie i dosc dlugie miesiaczki) a teraz nie dosc,ze wczesniej to trwala o polowe krócej niż zawsze. I tu moje pytanie czy jest możliwe,że jednak jestem w ciąży i mam tak jak niektóre kobiety miesiaczke na początku ciąży/???

na forum to raczej cieżko to stwierdzić, zrób sobie test ciążowy

Marka gratulacje :tak: !!

ja byłam w aptece i moich testów nie ma :baffled: ale się wściekłam - kupiłam zwykłe :baffled: pink i bobo.

ja ma być to i tak wyjdzie :tak:

z tymi testami pink to zależy jaki strumieniowy czy płytkowy, bo strumieniowy dosyć mocny a płytkowy taki jak cała reszta testów z apteki.

annie nie martw się bo mój test owu wyglądał dzisiaj dokładnie tak samo... ja mam dzisiaj 12dc a cykl poprzedni miał 28 dni. Mam nadzieję, że może dzisiaj coś drgnie :)

Hej. Ja mam dzisiaj jakiegoś lenia, spać mi sie chce i nie mogę wbić się w zaden temat na bb. Miłego wieczorku kochane.
Nawet na łatwiznę poszłam i zrobiłam kopiuj- wklej z listopadówek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry