• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

cześć dziewczyny :) SeeYou a ja jakieś takie przeczucie miałam, że Ty teraz będziesz następna z II kreseczkami :) moje wielkie gratulacje Kochana :) nie denerwuj się bo stres szkodzi, wszystko będzie dobrze :)

reklama
Seeyou- ogromne gratulacje!!!! zycze nudnej zdrowej ciąży :tak::-D
na wizyte mozesz isc w kazdej chwili ale gin jeszcze nic nie zobaczy..moze zrob bete powtorz po 2 dniach to tez dobry test rozwijajacej se ciazy :-)

emalia trzymam &&&&&& !!!!

annie a ja dzisiaj pojechałam do laboratorium przed pracą. Zrobiłam sobie TSH i prolaktynę, łącznie z tą z obciążeniem. Jutro wyniki po 16.00 a we wtorek mam wizytę u endo. Ciekawa jestem strasznie wyników. Ostatnie robiłam 28 listopada. No i zobaczymy jak prolaktyna po Castagnusie, ale nie łudzę się zbytnio, bo naczytałam się z necie że to ziołowe i że szału nie robi, a ja mialam PRL 36 przy normie do 26 :( a jak u Ciebie?

Anulka ja robiłam ostatnio początkiem grudnia tak dla samej siebie. i miałam tak:

-TSH - 0,464
- FT4 - 1,34
-Prolaktyna 7,9 hg/ml

czuję się dobrze ale i tak się martwię co będzie z wynikami. Zawsze mam w sobie jakiś niepokój zanim odczytam i skonsultuje się z lekarzem.

Wczoraj cały dzień pobolewał mnie brzuch jak na @. Cały dzień, prawie, spędziłam z ręką w majtaskach:eek:, czy przypadkiem nie dostałam @ albo czy plamień nie ma. Ale było czysto i bardzo mokro. Dziś też jest mokro, ale czysto i już nie ma pobolewania. Dziś 21dc.
Czy Ashlee już dała znać jaki wynik testu?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry