reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja jestem :) Siedzę i myśle, przyjdzie, nie przyjdzie @. Ehhhhh jeszcze ze dwa dni i bedzie jasne. Ale głodna jestem. Ide usmażyć sobie noge z rosołu :-) bo mi się chrupki orzechowe skończyły :sorry:

oj mnie też ząb boli :( byłam dzisiaj u dentysty i się okazało, że kanałowe leczenie muszę mieć... no i dzisiaj coś mi tam robił tzn. chyba czyścił ten kanał i teraz mnie boli :-(

Ja już od tego comiesięcznego czekania chyba osiwiałam ( dobrze że mam pasemka i nie widać :-)). Ja jutro testuje, co mi tam :-D
Ashle- a jak sie czujesz? Masz jakieś objawy na to lub na to?

Właśnie sama nie wiem, brzuch nie boli jak zazwyczaj i wieczorami nie mogę opanować się żeby czegoś nie zjeść, chociaż nie wiem na co mam ochotę... wiec może to na @ a może nie-jak to się mówi - czas pokaże (chociaż Wy najlepiej wiecie co to znaczy czekać):-D

Emalia a Ty jak się czujesz?

Ja jak co miesiąc doszukuje się objawów, ale tym razem jest jakby inaczej. Brzuch mnie nie napie....jak ostatnio już z 5 dni przed @, piersi w sumie dopiero dzisiaj są jakieś ciężkie, większe i bolą ( a zazwyczaj już dobry tydzień przed zaczynały). I w głowie mi sie kręci na maxa. Swoje tez na wieczór zjadłam. :-D Ehhhh co ma byc to będzie. już lada dzień się wyjaśni co w trawie piszczy.:tak:

reklama
Dziewczyny, mam to samo, wczoraj dorwałam się do lodówki i jadłam wszystko co popadnie, a była 22:30 :szok: Też nie wiem czemu. Jedziemy widać na tym samym wózku....

A ja dzisiaj mam straszną płaczliwość...nerwy w pracy, stres ogromny...nie dziwne, ze nie mogę zajść w ciążę w takiej sytuacji.... nie mam nawet ochoty pisać, takiego mam dołaaaaaaaa :((((((((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry