Nanncy ja byłam 2 razy o wróżki, też znanej, występuje w TV, w programie Ezo Tv. Marzena Mrówczyńska
http://img.interia.pl/kobieta/nimg/v/c/Marzena_Mrowczynska_5625913.jpg
Poleciła mi ją znajoma, której wszystko się sprawdziło za pierwszym razem ie teraz jeździ do niej regularnie. Dała mi jej nr tel, jak zadzwoniłam okazało się, ze kobitka mieszka raptem 8 km ode mnie
Za pierwszym razem sprawdziło się ok 80% ale mówiła takie rzeczy o których nie miała prawa wiedzieć... więc coś w tym jednak chyba jest.
za drugim razem też wiele rzeczy się sprawdziło (do chwili obecnej tak ok 60 %) i w sumie już pal licho czy się sprawdza ale po wizycie u niej jestem tak naładowana dobrą energią i optymizmem, że przez najbliższe kilka tygodni mam wrażenie, że mogę góry przenosić, więc nawet i dla tego uczucia warto iść raz na jakiś czas. Kiedyś spotkała mnie w Supermarkecie, wyściskała mnie, wycałowała, zaczęła pytać co tam u mnie, złożyła mi życzenia z okazji ślubu (który de facto sama mi przepowiedziała a potem pomogła wybrać dobrą datę). Mówię Wam, niesamowita kobieta, pełna energii, optymizmu, ciągle uśmiechnięta a jak się z nią rozmawia to ma się wrażenie, że zna się ją od lat.
co do dzieci to przepowiedziała mi dwójkę, powiedziała, że pierwsze wrześniu (tylko kurde nie zapytałam, czy zajdę we wrześniu czy urodzi się we wrześniu, wrrr....) i ponoć ma być chłopak (to mnie akurat bardzo ucieszyło). Drugie nie wiadomo dokładnie co będzie.
najlepsze było, że podczas pierwszej wizyty, wyciągnęłam pierwszą kartę a ona do mnie, że w ciąży jestem. A ja oczy jak 5 zł bo brałam tabletki wtedy i nie planowałam dziecka a za chwilę przypomniało mi się, że dzień wcześniej były niezłe przytulanki i buraka strzeliłam

ech te karty, nawet wiedzą, kiedy człowiek seks uprawiał