reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka - nie denerwuj się kochana, na pewno wszystko się ułoży. Nie jestem w stanie sensownie wytłumaczyć czemu beta nie rośnie, a wręcz spada. :no: Ale tak jak lekarz powiedział, że może to jest błąd laboratoryjny? Nie płacz, bo tym możesz sobie tylko zaszkodzić. Idź w poniedziałek zrób bete i zobaczysz że wszystko będzie dobrze. :tak:

reklama
marka kochana oszczędzaj sie i nie płacz bo to źle na ciąze wpływa a przecież w niej jesteś! bądź dobrej myśli na pewno to błąd laboratorium trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja właśnie wzięłam kąpiel i nie wiem co myśleć tak z ciekawości sprawdziłam szyjkę a ona nisko miękka otwarta i śluzu w środku dużo płodnego!!!! i teraz nie wiem czy mam sie łudzić że jednak tą owulkę będę mieć???

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki, nie było mnie chwile bo byłam rodziców odwiedzić i juz nadrabiam was!

Dziś własnie skonczyłam brac Dupka ( jest 25 dc) i czekam na @ by działać! już sie nie mogę doczekać, wizyty, stymulacji, monitoringu i ostrego staranka!! nie ch to będzie tym razem! prosze prosze!

och dziewczyny ja wam zazdroszczę czy zajdziecie czy nie okres macie owulke macie więc to tylko kwestia czasu a ja?? ani owulki ani okresu wszystko sztucznie wywoływane.. ewentualna ciąża w stresie.. dziś mam coś koło 50dc i nadal 2 nie ma czekam na wtorek jak na cud może lekarz coś wymyśli..

Bafinka, moje cykle i po 80 dni potrafią się ciągnąć! i albo czekam do skutku albo wywoływanie! tak przynajmniej było do tego pory - teraz sie okaże!

Marka - tak japi pisza dziewczyny - spokojnie, bez nerwów, bo to żle na fasolinke wpływa!!oddychaj głęboko i wypędź złe myśli z głowy!

Karola, dokładnie tak, człowiek jest naładowany pozytywną energią, ma wskazany drogowskaz, którego szukał i nie mógł znaleźć...:happy:

Marka, wierzę, że wszystko będzie dobrze, domyślam się, jaką traumę przeżywasz, zwłaszcza w weekend kiedy trzeba czekać do poniedziałku....trzymaj się.....

Ashlee, Emalia, co tam u Was??? U mnie PMS jak stąd do Ameryki!

dziekuje wam dziewczyny za wsparcie , ja juz nawet sen dzisiaj mialam ze beta spadla... dobrze ze jutro juz ten poniedzialek... bo naprawde mozna do glowy dostac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry