A
avensis
Gość
emalia, dziękuję za kciuki:-) bardzo bym chciała, żeby kreska z dnia na dzień była ciemniejsza i mocniejszaavensis- jako jedyna odpisałas na mój spory post. Trzymam kciuki aby kreseczki tylko ciemniały. no i na fotke czekam![]()

A fotki nie wrzucę, bo po zrzuceniu jej na kompa wyszła jedna zlana plama i kompletnie nic nie widać-zdjęcie robiłam telefonem.
góralka--> ja robiłam cały panel tarczycowy, FSH w 3 dc, toxoplasmosa, cytomegalia, chlamydia, różyczka, WZW - poprosiłam lekarza, zanim zaczęliśmy starania, o skierowanie na najważniejsze badania, które mogę zrobić, żeby wykluczyć ewentualne powikłania (to wszystko z uwagi na mój wiek
)annie--> mój eM nie gra, ale za to jest maniakiem motoryzacyjnym i ogląda wszelkie programy o samochodach i "zamęcza" mnie opowieściami o nich, co to za model, a co się zmieniło w wyglądzie reflektorów, a czy słyszę to gulganie silkina i takie tam:-)Uśmiałam się z opisanej przez Ciebie hitoryjki o stracie gry przez Twojego eM

SeeYou--> co u Ciebie i fasolki?

W między czasie rzuca niezwykle głębokie życiowe teksty w stylu "że to już nic nie ma sensu" albo "cała moja CIĘŻKA praca poszła na marne" no i jeszcze "przecież ja jej nic nie zrobiłem... czemu ona mnie tak nienawidzi???" to ta gra oczywiście a nie ja. A ja siedzę i się chichram ale po kryjomu bo jak zobaczył że się śmieje z niego to powiedział: " ty nic nie rozumiesz i wogóle idz stąd bo ja się za chwilę zabiję" to ostatnie wykrzyczane prawie przez łzy
Mojemu włamali się na konto i zniknęły mu jakieś karty, które zdobywał w tą piłkę. Rozpacz na cały świat... i dzwonienie po kumplach...serwisach....pisanie meili do producenta gry...depresja nie do opisania!!!
Ach Ci mężczyźni....
... Brzuszek już dzisiaj pobolewa ostro okresowo ale @ brak...zazwyczaj dostaję rano, więc liczę na jutrzejszy dzionek. Oczywiście kupiłam 2 testy (jejku, aż nie chcę liczyć ile kasy idzie na te testy i moją niepohamowaną ciekawość
). Dzisiejszo-popołudniowy nic nie pokazał. Gdzie jest moja @ ja się pytam?