reklama

Staraczki grudniowe 2012

avensis- jako jedyna odpisałas na mój spory post. Trzymam kciuki aby kreseczki tylko ciemniały. no i na fotke czekam :tak:
emalia, dziękuję za kciuki:-) bardzo bym chciała, żeby kreska z dnia na dzień była ciemniejsza i mocniejsza:tak:
A fotki nie wrzucę, bo po zrzuceniu jej na kompa wyszła jedna zlana plama i kompletnie nic nie widać-zdjęcie robiłam telefonem.
góralka--> ja robiłam cały panel tarczycowy, FSH w 3 dc, toxoplasmosa, cytomegalia, chlamydia, różyczka, WZW - poprosiłam lekarza, zanim zaczęliśmy starania, o skierowanie na najważniejsze badania, które mogę zrobić, żeby wykluczyć ewentualne powikłania (to wszystko z uwagi na mój wiek:tak:)
annie--> mój eM nie gra, ale za to jest maniakiem motoryzacyjnym i ogląda wszelkie programy o samochodach i "zamęcza" mnie opowieściami o nich, co to za model, a co się zmieniło w wyglądzie reflektorów, a czy słyszę to gulganie silkina i takie tam:-)Uśmiałam się z opisanej przez Ciebie hitoryjki o stracie gry przez Twojego eM:-D
SeeYou--> co u Ciebie i fasolki?

reklama
No ja wolę żeby się rozładował na grach niż w jakiś inny sposób chociaż do wyrzucenia kompa przez okno było dzisiaj blisko :-) zrobiłam dziecku kakałko i słyszę że siorbie więc jest już lepiej chyba :tak:

avensis gdzie fota teściora?? Możesz już wyciągnąć chyba z torebki?? :tak:

annie--> fota po zrzuceniu na kompa jest jedną zlaną plamą niewyraźną i kompletnie nic nie widać, więc nie ma sensu wrzucać. Zobaczę jaka krecha będzie jutro (bo mam nadzieję, że będzie:tak:) i postaram się zrobić fotę lepszej jakości.

dobrze, że mój nie gra w gry :) ale za to jest naczelnikiem w ochotniczej straży pożarnej także u mnie prym wiedzie temat straży :) ale już się przyzwyczaiłam :-)
avensis jak tylko test wyjdzie bardziej wyraźnie to koniecznie wrzuć fotkę :) kurcze normalnie Ci zazdroszczę tych 2 kreseczek

avensis koniecznie wrzuć bo muszę się nacieszyć czymś z rana ;)
góralka wstrzymaj się ze wszystkimi badaniami i zrób wszystkie odrazu w odpowiednim dniu cyklu.

nula--> nie zazdraszczaj, bo sama niebawem ujrzysz na swoim teście "bledziucha":tak:
annie--> jak tylko test będzie wyraźniejszy, to wrzucę:tak:

Zastanawiam się nad reakcją mojego eM i reakcją moich Rodziców i Teściowej, jeśli się pokażą grube krechy i nie będzie wątpliwości, że powiększy nam się rodzina:-p

A u nas w domu burza bo staremu się gra zapisana skasowała :-D:-D:-D
Furia bo tyle nad tym siedział a tu ni ma. No koniec świata. Ale jakbyście go widziały:-D
Stuka, drze się, dzwoni do kumpli jaka to wielka tragedia go spotkała a oni go pocieszają:rofl2: W między czasie rzuca niezwykle głębokie życiowe teksty w stylu "że to już nic nie ma sensu" albo "cała moja CIĘŻKA praca poszła na marne" no i jeszcze "przecież ja jej nic nie zrobiłem... czemu ona mnie tak nienawidzi???" to ta gra oczywiście a nie ja. A ja siedzę i się chichram ale po kryjomu bo jak zobaczył że się śmieje z niego to powiedział: " ty nic nie rozumiesz i wogóle idz stąd bo ja się za chwilę zabiję" to ostatnie wykrzyczane prawie przez łzy :-D:-D:-D

Teraz siedzi z tym swoim kajecikiem gdzie sobie zapisuje nazwiska piłkarzy i inne takie pierdoły(...)

Annie, no prawie padłam!!!! :-D Czyżby Fifa??? MOjego to samo spotkało kilka dni temu. MOże to Ci sami hakerzy? :eek: Mojemu włamali się na konto i zniknęły mu jakieś karty, które zdobywał w tą piłkę. Rozpacz na cały świat... i dzwonienie po kumplach...serwisach....pisanie meili do producenta gry...depresja nie do opisania!!! :tak: A jak przeczytałam o tym kajeciku to też prawie padłam hihi u mnie z kolei pisanie jest wszystko na jakiś karteczkach, których wiecznie szuka i twierdzi, że pewnie je wyrzuciłam i jak mogłam bo tam tyle "ważnych" rzeczy było :angry: Ach Ci mężczyźni....:happy:

Emalia, kurczę, myślałam, że będę miała cykl równo z Tobą i Ashlee nadal a teraz będę w tyle,eh :confused2:... Brzuszek już dzisiaj pobolewa ostro okresowo ale @ brak...zazwyczaj dostaję rano, więc liczę na jutrzejszy dzionek. Oczywiście kupiłam 2 testy (jejku, aż nie chcę liczyć ile kasy idzie na te testy i moją niepohamowaną ciekawość:zawstydzona/y:). Dzisiejszo-popołudniowy nic nie pokazał. Gdzie jest moja @ ja się pytam? :angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry