reklama

Staraczki grudniowe 2012

kasia ja mam nadzieję że nowa dawka euthyroxu mi pomoże na prolaktynę. Mam brać niższą dawkę i po 20 dniach zrobić znowu badania. Zaczęłam od dzisiaj więc skończę 10.02 polecę zrobic badania 11.02. Wyniki powinnam mieć odrazu no i jak będzie wszystko ok i w normie to powinnam zdążyć na owulację :-)

a powiedz mi ile kosztuje takie badanie nasienia??

reklama
:-D mój jest przed badaniem... i nie wiem czy pójdzie warchlak jeden - jak mnie tak denerwuje i nie ma ochoty nawet współżyć! i wczoraj mnie olał, mimo moich starań :wściekła/y:

my robimy badanie nasienia w Zakładzie Diagnostyki Laboratoryjnej Szpitala Specjalistycznego. Badanie koszt: podajże 80 zł ale termin dopiero na 12.02 a zapisaliśmy się w styczniu. Szukaliśmy gdzie indziej ale koszt to 200-220 zł trochę drogo, więc poczekamy na ten termin.

Butterku no to faktycznie lepiej jest poczekać i mieć ponad stówę w kieszeni :-)

Powiedzcie mi czy zażywacie witaminę B6? Bo ja dostałam prikaz zażywania wczoraj od endo.

On tam łyka witaminy a,b,c,d ale to na afty, bo mu się robią takie w buzi. I bierze antybiotyk - trochę mnie to martwi bo badanie niedługo i nie wiem czy wyniki przez to nie będą gorsze... i łykał selen+e ja też je łykam na tarczycę a on na plemniki bo to ma różne zastosowanie ale ostatnio to olał i nie łyka :eek:

nie wiem, może zainwestuję w wiesiołka i castangus ... Może to pomoże jak w tym cyklu nic się nie ruszy. I może staremu podam te witaminę b6 :D chyba że chłop nie może łykać ... Już nie wiem czego się chwytać. No chyba,że G ma problem ale jakoś tego nie dopuszczam :) no zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Ja mam w domku kartke bo mi podał nazwę preparatu i mam go łykać 2x2 przez miesiąc. Powiedział żeby nic innego nie brać bo to jest już sprawdzone bez żadnej zawartosci jodu. Nawet soli jodowanej mam unikać :-)

Witam i ja z zasypanej śniegiem krainy. Trza się wziąć w garść i poodpisywać.

Marka- brak mi słów. Strasznie mi przykro. Wirze ,że jeszcze wszystko przed Tobą i będziesz tuliła swojego dzidziusia ( jak my wszystkie)
Kasieczek- trzymam kciuki za badanie męża. Daj znać czy wsio ok.
Annie- super ,że tak duzą poprawa u szwagra. I Oby już tylko do przodu. Jednak nasze modlitwy przyniosły rezultat. My z mężem od zeszłego cyklu łykamy B6, magnez,wit C i folik/
Nanncy- dzięki kochana. U mnie 2dc. ( 9 cykl starań). A ty jak sie czujesz? Mi sie wydaje ,że jak ma wyjść to i w dzień wyjdzie, tym bardziej ,że u ciebie 30dc.
Ashlee- jak sie miewasz?
Avensis- tak czułam mordko kochana. Serdecznie gratuluje, i nudnej ciąży życzę.
Buterrko- co się stało ,że masz wnerwa?
Kolenderko- dzięki kochana :* Musi nam sie udać w końcu:tak: A już czujesz się na @? Może jeszcze nic straconego. Ty robisz kochana wykres?

Miłego dzionka kochane.

Ania moja gin kazała mi bardzo duza dawke witaminy b6 (3x3) łykac od mniej wiecej jak sie skonczy @ do owulki, magne b6 tez łykam dodatkowo przez cały cykl i wapno i wit d3.

a ja byłam zapisana na USG na 31 01 i zdałam se sprawe z tego ze skoro owu mialam troche póżniej to i wredota przyjdzie w razie czego pozniej i akurat na usg wiec zadzwoniłam i przełożyłam nastepny wolny termin był na 14.02:-) i jak wredota przyjdzie to akurat bede około owulacji wiec taki mini monitoring a jak wredota bedzie grzeczna i sie nie pojawi to bedzie super moment na pierwsze USG ale se wymysliłam nie?:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry