reklama

Staraczki grudniowe 2012

Zrobiłam rano test. Krecha, co prawda jest blada, trochę ciemniejsza od wczorajszej, ale blada, ale jest... Zatestuję jeszcze jutro i pojutrze:tak:

gratuluję jaśniutkiej kreseczki!

butterfly--> jeszcze za wcześnie na gratulacje. Na razie sama za bardzo nie wiem co się dzieje. Trzeba jeszcze poczekać:tak:
Anulka--> tak, pokazała się druga kreska...kurczaki:-D

Czy któraś z Wag oglądała wczoraj Fakty na TVN-ie? Był reportaż o matce, która urodziła bliźniaki i je zabiła. Zwłoki jednego dziecka znaleziona nadpalone w piecu węglowym, a przyczynę zgodnu drugiego dziecka wykaże sekcja zwłok. Sama, zaś, matka wykrwawiła się na śmierć. Rodzina uboga, z tendencją do patologii.
I ja się pytam - gdzie jest sprawiedliwość????
Najgorsza jest bezsilność, jak w przypadku Marki, jednak ja mam nadzieję, że karta się odwróci i będzie się cieszyć, jeszcze, macierzyństwem:tak:

Oglądałam, to!!!! To jest przerażające, po prostu nie mogę zrozumieć jak tak można. Tyle dobrych ludzie nie może mieć dzieci, a tu takie nieszczęścia. :-( Później była jeszcze mowa jak matka utopiła dziecko w wiadrze fekalii :szok::szok: Ja się pytam gdzie tu jest sprawiedliwość????

Tak na początek witam wszystkich,

U mnie jak najlepiej na razie, wiesiołek chyba działa. Wczoraj miałam wrażenie, że tak powiem że się posikałam:eek: a tu tyle śluzu.:tak: Na moje szczęście, mojego zmogło przeziębienie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

marka - przytulam Cię mocno

reklama
Ashlee dziekuję :) wolę się nastawić na nie bo lepiej się mile "rozczarować"... W tym cyklu raczej nie wstrzeliliśmy się w owu bo wszystko się pomieszało. No i ta moja prolaktyna... :baffled: chyba że jakiś cud mi się trafi chociaż ja zawsze pechowa byłam :-)

ale Wasze @ odganiam mocno "PASZŁY WONT @" :-D

annie. mam nadzieję,że się udało :tak: chociaż prolaktyna mogła zahamować owulację ... a testy LH zawsze mają jakiś margines błędu. Wrrr , ale myślmy pozytywnie :-D ja w tym cyklu też chyba nici... nie dość ,że nie wiem co z owulacją to jeszcze stary się buntuje

Avensis, trzymamy kciuki &&&&&& !!!!!! :-) W kupie większa siła!

Kasieczek, @ po 2 tygodniach od odstawienia Dupka??? Tak to nigdy nie miałam, chyba bym się posikała z nerwów :angry::-D Dziś 30dc a ja nadal nie dostałam ale brzuch mnie boli jak na @. Zła jestem bo akurat mam wolne dni w pracy i mogłabym poleżeć i pozdychać z okresem na spokojnie w łóżeczku :baffled: No i oczywiście nie mam w domu żadnego testu, żeby sprawdzić z ciekawości :eek: Jak myślicie, czy popołudniu by wyszedł? Jest sens kupować?

Mnie brzuch boli jak na @. Nawet stary wczoraj się wkurzył że się czepiam o wszystko więc to pewnie PMS jak nic...:no:
Mnie też pobolewał brzuch jak na @ i jeszcze wczoraj rano pisałam, że czuję oddech @ na plecach. Dziś nic nie boli, wczoraj wieczorem, jeszcze, czułam kłucie jajników. Annie, ja trzymam kciuki i jestem dobrej myśli. Poczekaj do jutra albo czwartku i testuj:tak:

butterku zafunduj mu gadkę motywacyjną :D niech spina lędźwie i do roboty.

Mnie jak sie nic nie poprzestawia to owu wypadnie w Walentynki więc nie ma że boli tylko bzyknąć się trzeba na święto zakochanych :-D

Nanncy popołudniu będziesz miała mocz rozcieńczony po całym dniu picia i jedzenia. Lepiej zaczekać do rana.

avensis wytrzymam do 26 stycznia tak sobie obiecałam ;-) no i tak mnie zapisałaś na testowanie a ja zasad nie łamię

Ostatnia edycja:
Nanncy popołudniu będziesz miała mocz rozcieńczony po całym dniu picia i jedzenia. Lepiej zaczekać do rana.

Założę się, że kupię dziś ten test i nie zdążę go jutro zrobić bo dostanę jutro @ haha. Mojej jajniki zawsze bały się testu w dniu okresu i gdy tylko go kupię, odrazu dostaję hihi :tak: Najwyżej teścik będzie na następny cykl :happy:.

A tymczasem idę robić gołąbki :-)...

reklama
Nanncy - tak @ przeszło 2 tyg po Dupku! zobaczymy jak teraz będzie! tez dzis mam gołąbki :)

Annie. - prolaktynke musisz zbić tak do 10 czy 15! najlepsza na zafasolkowaniem no chyba ze już tam fasolka rządzi w Tobie ;)

Mój już po badaniu, wyniki za 5 dni, no to zobaczymy jak te jego żołnierzyki!

No i coś mnei brzuch zaczyna pobolewać! wiec moze @ juz niedługoo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry