• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

same złe wiadomości dzisiaj-biedna Marka :(
nula to czekamy na jakieś pozytywy
ja sobie popłakałam i troszkę mi lżej, jakie to wszystko jest niesprawiedliwe:angry:

no nic, ważne że już nowy cykl i czekam na nowe starania:tak:

reklama
Jejciu...jak przeczytałam o Marce to mi się tak smutno zrobiło.... :((((((( Nie wiem co powiedzieć.... ...... .....

See You, u mnie to w sumie nie wiadomo ile jestem po terminie @ bo biorę Duphaston do 25dc (dziś mam 29dc) i potem mam dostać @ więc wszystko jest pokićkane. Kiedy @ przychodzi po Duphastonie, tego nie wiadomo ;-)? W poprzednim cyklu 2 dni po odstawieniu zaczęły się mocne bóle na @, plamienie a 4ego po odstawieniu już miałam mega okres. Dziś mija 4 dzień po odstawieniu (29dc) a okresu brak, plamienia też nie. Myślę jednak, że organizm troszkę pamięta jak było przed lekiem i też miałam jeden okres mega bolący a drugi spokojniejszy więc pewnie i teraz tak będzie. A plamienia pewnie nie ma bo na to dostałam Dupka, może w końcu zadziałał i faza lutealna jest wyregulowana :happy:.

Ashlee, w sumie też już bym chciała tą @ bo nie mogę się doczekać następnego cyklu :-D <tupię nóżkami>.

Emalia, a Ty jak tam?

hej...

Ja pikole, nie wierze, że to sie stało, że to spotkało MArkę - trzymaj się kochana!
Avensis - kciukasy zaciśnięte za testowanko! dwie grube krechy musza być!
Nanncy - ja odstatnio po Dupku ( też do 25 bralam) a dostałam po przeszło 2 tygodniach od skończenia! teraz też po Dupku jestem i 27dc no i czekam na ta @ pierwszy raz z niecierpliwością!

Jutro mój idzie na badania! trochę się tym stresuje, i ja też!

Zrobiłam rano test. Krecha, co prawda jest blada, trochę ciemniejsza od wczorajszej, ale blada, ale jest... Zatestuję jeszcze jutro i pojutrze:tak:

reklama
marcia,annie--> też się cieszę, ale na razie bardzo spokojnie. Zobaczę co pokaże test jutro i pojutrze, czyli w dzień spodziewanej @ (przy 28 dniowym cyklu) i zobaczę jeszcze jaka kreska będzie w sobotę. Jeśli w sobotę będzie mocna, to wtedy powiem Mężowi i swoim Rodzicom:tak:

annie, dobrze, że szwagier ma się lepiej i że wychodzi z tego paskudztwa:tak:, zdrowia dla Niego życzę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry