reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziś mam 25 dc. Wróciłam z pracy do domu, zjadłam obiad z mężem i pojechał do pracy, a ja postanowiłam zrobić test - tak po prostu i ... albo siła sugestii widzi na teście cień cienia kreseczki testowej albo ten cień cienia faktycznie jest... Powtórzę test jutro rano :tak:

reklama
Avensis- to nic tylko trzymac kciuki za jutro :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie już kran odkręcony na maxa. Psychicznie już lepiej. Jeszcze chwila i zaczną się kolejne staranka :-D

Trzymam kciuki za wszystkie testujące.

dzięki emalia :-) co chwilę spoglądam na ten test, czy aby na pewno ten cień jest:-)
ashlee dziękuję :-)
Sama nie wiem co o tym myśleć, bo dziś rano pisałam, że czuję oddech @ na plecach. No nic zobaczymy jutro.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marcia, czytałam, że będąc w bardzo wczesnej ciąży może pobolewać brzuch jak na @, bo macica "zapamiętuje", że jest @. Więc trzymam kciuki za nas obie, żeby to były tylko symptomy bez faktów :-)
I za wszystkie dziewczyny trzymam:tak:

cholera nie ciekawie z Marką , tak jej współczuje, kurde jakie te zycie jest nie sprawiedliwe i ile jedna kobieta moze przezyc w swoim zyciu i to przezycia które dla kobiety sa najgorszym koszmarem....
avensis trzymam równiez mocno za ciebie zeby jutro było wszystko jasne
annie współczuję , a miałas juz wczesniej problem z prolaktyna czy pierwszy raz robiłas badania? ja robiłam w 3dc i miałam cos 13,45 czy jakos tak, a po obciazeniu sie podwoiła

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry