reklama

Staraczki grudniowe 2012

Przez ostatnie kilka dni rzucam bluzgami na prawo i lewo i szlag mnie trafia, bo na każdym kroku widzę niesprawiedliwość w najprzeróżniejszym wydaniu. Najgorsze jest to, że wobec tej niesprawiedliwości jesteśmy bezsilni...

reklama
no dokładnie annie to wszystko jest strasznie niesprawiedliwe :(

avensis a powiedz mi jak długie masz cykle? ile dni przed planowaną @ zrobiłaś test i oczywiście powiedz mi jaki? może ja też jutro zrobie... jutro będzie mój 25dc a poprzedni trwał 28

no dokładnie annie to wszystko jest strasznie niesprawiedliwe :(

avensis a powiedz mi jak długie masz cykle? ile dni przed planowaną @ zrobiłaś test i oczywiście powiedz mi jaki? może ja też jutro zrobie... jutro będzie mój 25dc a poprzedni trwał 28

Przed pigułkami cykle miałam zawsze 28dniowe. Ostatni cykl był pierwszym po odstawieniu pigułek i trwał 25 dni,bo w 26 dniu już miała @.
Dziś jest mój 25 dc i jeśli brać po uwagę ostatni cykl, to jutro jest termin planowanej@, natomiast, jeśli przyjąć 28dniowy cykl, to termin @ jest 24.01.
Powtórzę test jutro rano i zobaczę co pokaże, bo dzić to naprawdę cień cienia kreseczki testowej, ale jest:-)

annie dokładnie nie martw się bo to w niczym nie pomaga...

avensis czyli gdybym chciała zrobić jutro to może być za wcześnie skoro teraz @ powinnam mieć 26 stycznia?

annie dokładnie nie martw się bo to w niczym nie pomaga...

avensis czyli gdybym chciała zrobić jutro to może być za wcześnie skoro teraz @ powinnam mieć 26 stycznia?
Nula, trochę wcześnie na testowanie. Poczekaj jeszcze ze 2/3dni. Ja dziś zrobiłam test, bo pomyślałam sobie ( po porannym wpisie, że czuję oddech @ na plecach), że może nie będzie mi dane testować we właściwym terminie i sobie zobaczę jak to jest. I zrobiłam i zostawiłam i wyszłam z łazienki, a za chwilę wróciłam i zobaczyłam ten cień cienia... Nie mam pojęcia, czy to coś znaczy, ale zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry