reklama

Staraczki grudniowe 2012

to tak jak ja - tylko nie moge sie do edu zmusić, mój na spa pojechał z kumplem, a ja w piżamie leze w łózku i tu siedze zamiast czytac notatki :) i coś mi jajniki dają znać o sobie, może @ przyjdzie szybko tym razem :):):):):):)

reklama
hahah :) pierogi ruskie to moj dzisiejszy obiad ;p;p ja zrobiłam i mam porcje zamrożone! ;p ok jak by nie było trzeba sie uczyć!
Miłego dzionka! Ale bede tu doglądac by wiedzieć co u MARKI!!

cześć Wam wszystkim :) ja też siedzę w książkach a dokładniej pisze scenariusze zajęć z muzyki :-( jeszcze mi 2 zostały do napisania i nie mogę się zmobilizować... u mnie dzisiaj 24dc i na razie cisza i spokój... korci mnie strasznie żeby zrobić w środę test to by był wtedy 26dc a ostatni cykl miałam 28-dniowy. Myślicie, że gdybym jednak była w ciąży to by coś pokazało? mam testy acona

a mój dzień dzisiaj kiepski... @ jeszcze nie przyszła, ale dziś pierwszy dzień tempka spadla, wiec już wszystko wiadome :(
i siedze sobie zdolowana :( bo sie glupia nastawilam i ryczec mi sie chce ...

nula ja bym sprobowala zrobic w srode, a moze akurat u Ciebie bedzie juz pozytywny

Ostatnia edycja:
Aslee przykro mi, że tempka u Ciebie spadła... wiem co czujesz bo tak samo miałam w poprzednim cyklu... głupia się łudziłam, że za pierwszym razem się nam uda. A teraz to tak bardziej z ciekawości, nawet mój mąż mnie namawiał do tego żebym w środę zrobiła test :) nie mierzę tempki także nie wiem jak to u mnie wygląda... do końca też nie wiem kiedy owu była bo mi testy wychodziły negatywne choć śluz miałam... Aslee a robiłaś test? kiedy powinnaś mieć @?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry