reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Już się robi:

góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.
Anulka: 8/9.02.2013 r.
Emalia: 14/16.02.2013 r.
Ashlee: 16.02.2013 r.
Nanncy: 14/16.02.2013 r.

Anulka bardzo bym chciała działać teraz, ale już pisałam że z mężem widzę się dopiero jutro, wiec musi wystarczyć piątek, zobaczymy, nie chce się nastawiać w tym miesiącu.

Witam sie dopiero teraz bo cały dzien czytałam 3 czesc Greya i skonczylam:-)

Troche rozmazona wracam do rzeczywistości i powiem wam ze z ta temperatura to wcale nie musi byc tak ze owulka a nastepnego dnia skok temperatury o te 0,2 -0,3 stopnia bo moze rosnac powoli i tak jest u mnie i owu zanzacza dopiero po paru dniach majac obraz moich temperatur i to jest normalne. Jak moja owulacja sie sprezy to moze zdazyc na koniec lutego zatestowac a jak bedzie pozniej to dopiero 04-05 marzec

Oj marcia ciężko jest wrócić do szarej rzeczywistości z tego książkowego świata ;-)

Ja wysprzątałam chyba całą chatę bo nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Już dawno nie byłam sama całe popołudnie. Dziwnie trochę :-p
Pozatym strasznie mnie w brzuchu wiruje i niedobrze mi a nic takiego nie zjadłam. Mam nadzieję że żadna jelitówka mnie nie łapie bo wszyscy wkoło chorzy...
Ja dopiero o testowaniu zdecyduję po moich badaniach tarczycy i prolaktyny bo jeśli mi wyjdą złe to nie ma szans żebym zaciążyła w tym miesiącu. Mam nadzieje że to moje łykanie miliona tabletek nie pójdzie na marne :no:

cześć laseczki :)

Ja po pracy! Ide mojego wykorzystywac, bo pecherzyk chyba pękł i chyba pierwszy raz w zyciu mam owulkę! bo nigdy w środku cyklu tak sie ni eczułam ! jajnik napiżdża, krzyże bolą!

Butterko - w sumie, dalam radde z tym zastrzykiem i zapłaciłam 72 pln wiec ciut zaoszczędziłam :)

Nanncy jakaś dziwna ta Twoja tempka, moze faktycznie cos z mierzeniem było nie tak ;)

Ja sie na testowanko zapisze po czwartkowej wizycie ( po to dzwonili do mnie z kliniki by ją przełożć z piątku na czwartek) jak się spytam kiedy mam zatestować, ale mam jakies lipne testy paskowe z allegro i pewnie kupie w aptece coś!

Witam dziewczyny,

Ależ tu cisza:-D już myślałam że będę Was nadrabiać 1.jpg a tu taka niespodzianka.

Ja dzisiaj miałam strasznego lenia, wstałam dopiero przed 12 :szok: i pewnie spałabym dłużej ale mama zadzwoniła i juz po spaniu no i siedzę tu z Wami ale nikogo nie ma.:no:

Hej hej !

Ja DOPIERO wstałam! tzn wstałam rano, ale zwalił mnie z nóg mega ból kujący rwący, nosz masakra! Nie mogłam ruszyc się w żaden sposób! zadzwoniłam i nie poszłam do pracy, teraz dopiero jest lepiej! ale nie do końca! no i to chyba dziś własnie owulka, którą mam chyba pierwszy raz w życiu!! nigdy tak sie nie czułam nigdy takiego paraliżującego bólu nie doznałam! Szok!

No faktycznie cisza tu że ho ho! :-)

Dziewczyny,wątek październikowy już ruszył, więc testować, proszę i dołączać. Im więcej nas tam będzie tym lepiej:-) U mnie też lenistwo totalne:tak:

reklama
Mój mąż mnie właśnie rozbawił jak nigdy:-D:-D aż się popłakałam.

Oglądam sobie wykres enpr.pl jednej z dziewczyn i wyświetliła mi się temperatura 36.72:tak:. On patrzy jednym okiem i pyta mnie gdzie taka wysoka temperatura? Jakieś kraje afrykańskie?

Padłam po tym tekście....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry