reklama

Staraczki grudniowe 2012

Oby się takie nastroje utrzymały do owu to będzie dobrze :tak:

Mój Łukasz powiedział że narazie abstynencja więc plemniory powinny być super.
Wczoraj mu sie zamieszało że to teraz trzeba robić bobo i jak już było "po" to krzyczał mi do brzucha: "GO GO Power Rangers" :-D:-D:-D

reklama
Ania tekst "musimy sie dzisiaj ruchnąć" wymiata:-D

Ja to tez sie smieje ze sniadania moge nie jesc bo garsc leków mi wypełnia zołądek:tak:

Asia tez mam nie dosyt Greya i sciagnełam audiobooka wrzuciłam na mp4 i chodze po chacie i słucham zamiast czytac jeszcze raz. nie moge sie doczekac ekranizacji, ciekawe kiedy bedzie ?

A mój kochany maz mnie wczoraj zaskoczył bo oswiadczył ze on w tym roku musi przeprowadzic dwie inwestycje , mianowicie zrobic wiate na drzewo i remont w salonie z wymiana mebli i kupnem plazmy 52" a ja na niego gały jak piec złotych:szok: i mówie ciekawe za co a on na to ze niech mnie głowa o to nie boli i powiem wam ze on zrealizuje swoje zamierzenia bo u nas jest tak ze on wyplate oddaje mi ale zawsze ma jakies jak ja to nazywam "lewe pieniadze" i na poczatku to sie strasznie kłócilismy bo chciałam zeby mniejsze kwoty sobie zostawiał ale jak zobaczyłam jak on potrafi szybko nazbierac na różne rzeczy i ze potem i tak wyda te pieniadze na nasz wspólny cel to odpusiłam i w lato bede miała nówka salonik:-)

Marcia - ekranizacja będzie ;) Czytałam o tym :) Widzisz jakiego masz super faceta :-)

Annie - mój już wstał ;p Teraz pije kawke ( podobno pobudza plemniory) :-) go go power rangers - no masakra, ależ się uśmiałam :-D

Marcia no widzisz nie jeden chłop by chciał takie coś usłyszeć a u nas te słowa doprowadzały Łukasza do płaczu:-D:-D:-D

a co do lewych pieniążków to rzeczywiscie faceci zawsze jakąś lewiznę maja. Mój też kitra, kitra i takim sposobem na mikołaja kupił mi nową lodówkę :-)

Podobno Greya ma zagrać ten:
Christian-Grey-christian-grey-31555893-1246-667.jpg

Ostatnia edycja:
Audiobooka ściągnełam z chomika wszystkie 3 czesci :-)

A to ze mam cudownego meza to wiem od zawsze bo kocham go tak samo jak na poczatku tylko brakuje mi jego checi tak jak było na poczatku:-) ostatnio mu powiedziałam ze sie robi stara pierda i niedługo wiagre mu kupie , oczywiscie w zartach:-D

Annie dobre to z tym "GO GO Power Rangers" :-D
Matt Bomer wg mnie pasuję w 100% do Szarego :tak:
43e22459247de13d7555f8ac178fba53.jpeg
a co do Any to podobno nad nią się zastanawiają, ale nie wiem czy mi do końca pasuję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry