reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nancy ja tez na Allegro razem z owulacyjnymi :)
Co do języków to umiem jeszcze po rusku i hiszpańsku. Jakiś mam łeb do języków. Za to ni w ząb do przedmiotów ścisłych :p

Pisze do wasz i robię świece. Zmolestowalam starego :D

reklama
annie ja też jestem kompletna noga z przedmiotów ścisłych.

hehe, i bardzo dobrze, molestować kiedy i gdzie się da! żołnieżyki starego Annie do boju!!!!

go go Power Rangers!!!!!!!

góralka ja swojemu podsuwałam kwas foliowy jakiś czas a teraz od 2 miesięcy bierze zestaw witamin Vita Min Plus. Nie wiem czy to coś pomaga bo w sumie nie miał badanego nasienia więc nie wiem czy jest potrzeba brania witamin ale witaminki raczej plemniczkom nie zaszkodzą.

Annie - no ja tydzien temu tez nogi w górze i forum :) Smigać tam żołnierzyki!! do celu!!

POwiem wam ze ja jestem noga z języków, podczas edu uczyłam się ang, niemieckiego i francuskiego, na czas edu - umiałam, zaliczyłam ale posługiwac się na co dzien nie ma bata!

Za to inaczej ze scisłymi! jestem po matmie w liceum i od 1 LO dawałam korki przez 7 lat z matmy własnie, a teraz w czerwcu będe mgr pedagogiem :P

Kurcze dziś ten minimalny skoczek tempki dał mi iskierke nadziei. Ja mam testy z allegro jakies paskowe, ale lipne chyba, czułość 25. No ale zobaczymy!

Oj żeby te Power Rangersy dotarły gdzie trzeba :D trochę się martwię jak długo tam przetrwaja bo nie było dzisiaj u mnie sluzu plodnego.
Ja pamietam ze w liceum z koleżanka z jednej ławki zylysmy w symbiozie - ona za mnie rozwiazywala zadania z matmy a ja pisałam jej wyracowania na polski :D

A tak z innej beczki to teściowa mnie dzisiaj zaskoczyła swoją grzecznoscia... Aż wydało mi się to podejrzane :D oczywiście i tak pierdzielila trzy po trzy ale żadnego prawienia moralow. Nawet mi reklamówke poszewek uszyla i teraz za cholerę nie mam gdzie tego trzymać. No i oczywiście synusiowi reklamowe jedzenia zapakowala no bo ja go przecież nie karmie :confused::confused: zawsze jak od niej wracamy to Łukasz się cofa w rozwoju do poziomu 5 letniego chłopca bo ona tak go traktuje... Na szczęście nie na długo :D

Dziewczyny zapomniałam dodać, dopiszcie mnie na testowanko 10/11 marca

Co do języków, u mnie tylko angielski. Uczyłam się kiedyś niemieckiego i jak się uczyłam to coś tam umiałam ale teraz nic. Tak właśnie mnie naszło w ten weekend że zacznę się uczyć. :tak: A raczej powtórzę.

No masz rację karola bo ja czasami bardzo bym chciała żeby teściówa się od nas odpierwiastkowała jak słyszę po raz 10 jedno i to samo pytanie a i tak jej do łepetyny nie dociera a z drugiej strony wiem że Łukaszowi by brakowało kontaktu z nią. I w zasadzie lepiej mi z tym że pomimo tego jakie miał dzieciństwo potrafi jakoś normalnie teraz jechać do rodziców i zjeść z nimi obiad pogadać i takie tam... A ja już ją jakoś zniese te 2 razy w miesiącu.

reklama
ja sie tez melduje!

Meżusia wypchnełam zeby dziecko do szkoły podrzucił wiec mam chwile wolnego ale zaraz trzeba sie brac za sprzatanie i gotowanie.

A ja dziewczynki zaczynam dzisiaj postanowienie na czas postu ze nie tknę słodyczy i fast foodów w poście. wiem ze post sie zaczyna dopiero w środę ale ja juz zaczynam :-) Mam nadzieje ze wytrzymam , w koncu obiecalam to Bogu wiec nie mam wyjscia .

góralka mój pije multiwitamine i permen king na żołnierzyki i tak jak u karoli nie badalismy nasienia ale wydaje mi sie ze mu nie zaszkodza a pomyslalam ze bede dzialac za wczasu bo jak ma sie potem okazac ze jego plemniki cos nie tegez i wtedy znowu czekac az leki zaczna dzialac to by mnie szlag trafil wiec łyka na zapas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry