jejku! chwile mnie nie było a tu widze nieźle juz naskrobane postów:-)
Witaj
Martuska :-) ja pierwszy cykl z Duphastonem ( 19 - 25 dc), powiedz mi czy wiesz jak to z tym lekiem jest?? bo trochę się zmartwiłam jak Takhisis mi napisała, że jak się odstawi a zafasolkuje to spadek progesteronu może doprowadzic do poronienia!
Martuśka i Góralka - jak łóżko skrzypi to wtedy działamy na podłodze :-):-):-):-) a co!
Butterfly - jakbym czytała swoją historię! ja tak po lekarzach chodze już 7 rok - i też mnie na początek antykami faszerowali, potem hormony, dopiero teraz stwierdzono u mnie pcos! ale dobrego lekarza nadal poszukuje! bo się przeprowadziłam i póki co nie znalazłam dobrego!
Gosheek - moje gotowanie wszelakie polega na improwizacji i spontanie i tym co podglądne - więc przepisu nie mam

wszystko to ja na oko robię :-) A co do przytulanek - mój mi kiedyś powiedział że chciałby mieć kobietę nimfomankę, kiedy ja sie na niego teraz "czaje" jak to napisałaś, to on mi mówi,że nie wie czy wyrobi! I widzicie jak to z facetami?? Kozaczom - a jak przyjdzie co do czego - uuu....
Basik - kciukasy trzymam!!!!!!!!!!!!!! pisz szybciutko po teściku!
Perelka witaj u nas

trzymam kciuki za staranki! a współczuje straty :-(