reklama

Staraczki grudniowe 2012

gosheek , moze akurat cos sie tam dzieje:) a jezeli trzeba bedzie to w nastepnym cyklu dopadniesz twojego plemnikonosiciela i wezmiesz co potrzebujesz hihihi:P buzka:*
BASIK to zmykaj kochana wyspij sie :* , a jaki masz jutro dzien??:)

reklama
witam:-)
Dołączam do Was:) 10 pazdziernika stracilam dzidzie mialam zabieg w 11 tyg a dzidzi przestało bic serduszko w 9 tyg :( Obecnie mam pierwszy cykl po poronieniu ale niestety bez owu :9 nie wiem czy tak moze byc miala ktoras z Was ktora stracila malenstwo?
Wywoluje luteina no i czekam na okres ktora moze pojawi sie przed siwetami idziałamy dalej oby owulacja sie pojawila.
A mam 26 lat sprobuje sie wciagnac w pisanie:-)

pam_x_pam widze ze spotykamy sie tutaj ja byłam na majówkach jak ty pisałas :)

jejku! chwile mnie nie było a tu widze nieźle juz naskrobane postów:-)

Witaj Martuska :-) ja pierwszy cykl z Duphastonem ( 19 - 25 dc), powiedz mi czy wiesz jak to z tym lekiem jest?? bo trochę się zmartwiłam jak Takhisis mi napisała, że jak się odstawi a zafasolkuje to spadek progesteronu może doprowadzic do poronienia!
Martuśka i Góralka - jak łóżko skrzypi to wtedy działamy na podłodze :-):-):-):-) a co!
Butterfly - jakbym czytała swoją historię! ja tak po lekarzach chodze już 7 rok - i też mnie na początek antykami faszerowali, potem hormony, dopiero teraz stwierdzono u mnie pcos! ale dobrego lekarza nadal poszukuje! bo się przeprowadziłam i póki co nie znalazłam dobrego!
Gosheek - moje gotowanie wszelakie polega na improwizacji i spontanie i tym co podglądne - więc przepisu nie mam :) wszystko to ja na oko robię :-) A co do przytulanek - mój mi kiedyś powiedział że chciałby mieć kobietę nimfomankę, kiedy ja sie na niego teraz "czaje" jak to napisałaś, to on mi mówi,że nie wie czy wyrobi! I widzicie jak to z facetami?? Kozaczom - a jak przyjdzie co do czego - uuu....:-D

Basik - kciukasy trzymam!!!!!!!!!!!!!! pisz szybciutko po teściku!
Perelka witaj u nas :) trzymam kciuki za staranki! a współczuje straty :-(

Ostatnia edycja:
basik77 to trzymam kciuki za plusika :) Ja miałam nadzieje na ten cykl no ale widocznie organizm jeszcze musi dojśc od siebie byłam w 14 dc pecherzyk mialm 8 mm endo 7 mm ładne jak po zabiegu myslalam że pęcherzyk urośnie jeszcze no ale dzisiaj na usg praktycznie był taki sam

Mój test owu. Ech jak pech to pech...

Załączniki

• IMAG0412.jpg
    IMAG0412.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry