reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam sie i ja! dzieuje za mile powitanie :tak: Widze ze ostro produujecie :-) ale to super bo bardzo lubie czytac w przerwach od pracy :-p Corcia mi rozlala wode na lawiature i cos mi szwanuje...

Milego dnia!

cześć wam :) Ja się obudziłam rano z chorym gardłem, tak mnie drapie i do tego kaszel suchy. Czy to może być oznaka ciąży? hahaha żartuje :) A i coraz częściej czuję podbrzusze. Oczywiście jak na @. echh...
koriandier- wysusz ją dokładnie na kilka godzin i powinno być lepiej ;)

SeeYou ja też widzę coraz więcej objawów zbliżania się @... nawet mój TŻ mówi że zrzędliwam jak przed... Jest to dla mnie troche dziwne bo od conajmniej pół roku mam regularne jak w zegarku a tutaj 10-11 dni przed i takie obajwy. Pożyjemy zobaczymy :-)

DZIEŃ DOBRY :-D no troszkę naprodukowałyście :yes::rolleyes: mnie coś od rana boli lewy jajnik :sorry2: ale nie zważam na niego bo nie przyniosły mi jajeczka :confused2: i straaaaaaaaaaaaaaaaasznie mi zimno. Zaraz zejdę na dół zajrzeć do pieca :-D Ciężko było mi się wygrzebać z łózka :dry: ale się tak wcześnie przebudziłam i już usnąć nie mogę :sorry2: a sama nie lubię w nim spać bo jest za duże :eek:

basik
przykro mi, może jeszcze za wcześnie?

reklama
annie- no faktycznie 11 dni przed to trochę wcześnie na objawy :> ja jestem 6 dni przed i czuję coraz częściej podbrzusze, prawie jestem pewna że będzie @. Bo nie czuję żeby mnie bolały sutki ani nic, raz poczułam piersi po bokach ake tak zawsze bolą na pieprzoną @ :(.
basik- przykro mi <przytul> ale może jakieś test feralny??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry