reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Wróciłam z moim z baru, ciupaliśmy w bilarda no i przegrałam i czeka mnie tydzien robienia mojemu Panu śniadań!! a mogło być tak pięknie i mogłam być ja przez tydzień masowana! ah! peszek jakis nade mną wisi! a sio! łotrze!!

Annie - chyba miete sie pije nie? ja nigdy nie mialam wiec nie pomogę :)

ja w ciazy mialam zgage z Oliverem i pilam , zimne mleko , chwilowa ulga ale wracalo no i po dluzszym czasie w koncu przechodzilo i moglam spac ale zgage to mialam oooooooooookropna naprawde... no i pilam to mleko a pozniej siostra mi mowila ze to zle bo mleko kwas wytwarza:/ ale pomagalo choc na chwile...

Witam się jako druga :-D

Kasia myslałam że znowu Ci nie dają spać i tak wcześnie się z łóżka zerwałaś ;-)

marka ja właśnie też słyszałam że mleko wzbudza jeszcze kwasowatość w żołądku

Dzisiaj już środa... Jak dobrze...

OwuFrien mi przesunął owulację :confused:

Ostatnia edycja:
Melduje sie jako trzecia:-D
annie na zgage podobno pomagaja migdaly, trzeba rozgryzc kilka na taka papke i polknac. Sama nie probowalalm bo od ciazy z pati zgagi nie mialam a wtedy wcinlam rennie ale dziewczyny na innym watku mowily ze to rewelacyjny sposob.
ja sie chociaz wyspalam bo nie musialam wstawac zeby mierzyc temperature a moj " romantyczny" maz do mnie z tekstem " no chodz cie bzykne to ci sie humor poprawi" oczywiscie nie odmowilam mimo ze nadal jestem na niego zla ale czego sie nie robi dla wyzszych celow:-)

reklama
Cześć dziewczyny, witam się i ja :tak: wpadłam na chwilkę później nadrobię zaległości. Zaraz zmykam na szkolenie i jestem posrana bo nie lubię jeździć samochodem jak leży tona śniegu bo się panicznie boję nie wiem czemu :zawstydzona/y: jeszcze mój stary marudził,że najwyżej samochód się wyklepie jak coś się stanie - no bardzo miłe z jego strony wrrr :crazy:, wczoraj szwagier mnie odwiózł do domu i zabrał mamę ( taka wymianka ) :-D mała była taka grzeczna,że szok. 2 dni opieki a tyle radości jak nigdy. Trzymajcie za mnie kciuki co bym się nie zabiła ani nie skasowała samochodu :-D no i żeby po szkoleniu nie czekać znów na telefon kiedy do pracy tylko od razu w poniedziałek mogliby się zreflektować :) Buziaki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry