reklama

Staraczki grudniowe 2012

Emalia ja tam cos dostrzegam delikatnie :-)

Nanncy szalej ty też na zakupach :-)

Anulka ja biorę sobie po dwie tabletki dziennie i mam taki odrazu z tranem

12645.jpg

reklama
Wróciłam:)
Kupiłam dopasowaną bluzeczkę i sweterek, jak nie zafasolkuję to będę miała w czym chodzić...
Chciałabym już żeby ten tydzień minął, bo zaczynam trochę świrować, w sensie ja się staram nie nakręcać jestem nastawiona na @,
ale bardziej wszystko mnie boli niż zazwyczaj, brzuch dziwnie kuję od czasu do czasu, a wczoraj późnym wieczorem to tam na dole czułam się jak w czasie @... wg mnie to moja wyobraźnia to nasila tak więc chciałabym mieć ten tydzień za sobą...

Wiecie co ja sobie właśnie uświadomiłam że przecież powinnam przestać brać wiesiołek jak mam owu... :-( co za kretynka ze mnie... D*pa z tego cylku. Rzucam to wszystko w cholerę chyba... :crazy:

Annie nie wiadomo czy dupa! bo przecież Twój porządnie wymolestowany:P będzie dobrze, bo przecież musi ktoś zacząć dobrą passę (oprócz Emalii, bo mam nadzieję że już na dniach będziemy jej gratulować:))

anulka ja biore 2 x 2

annie bez paniki moja gin kazała brac do drugiego dnia po najbardziej płodnym słuzie czyli teoretycznie wychodzi juz po owu bo ten najbardziej płodny wystepuje 24-48 h przed owu a poza tym nie sadze zeby te kilka tabletek wiecej spowodowało cos nie tak bo przeciez wiesiołek powoduje skurcze ale po zapłodnieniu zanim dojdzie do zagniezdzenia mija kilka dni wiec mysle ze bedzie ok

emalia... no na szarym jakis przeswit jest... na zdjeciu zawsze jest mniej widoczne ... ale jak na 23 dzien cyklu to i tak dobrze ze chociaz przeswit widac ja test robilam dzien przed spodziewana miesiaczka:) ale za dwa dni zrob jeszcze raz i oby przejsc granice terminu @ :) ... a tak w ogole to co to z test bobo test?? bo mi ten bobo test to baaardzo slabo pokazywal.

a co do wiesiolka to czytalam kiedys ze mozna z nim sobie przedobrzyc ale trzeba bylo jeszcze poczytac dokladnie jak to z nim jest :/

ashlee... ja Ci powiem tak , moze kazda ciaza jest inna ale bardzo czesto jest tak ze na poczatku ciaze mozna pomylic ze zblizajaca sie @@ i na opak:) te same objawy... ja teraz przeciez tak mialam brzuch mnie pobolewal do czasu az minol termin @@...

No to dzisiaj już nie łykam tylko w razie czego od nowego cyklu. Wkurzylam się na samą siebie ale mnie uspokoiłyście dziołchy :) no normalnie takich nerwów dostałam że znowu cały misterny plan w piz*u :D :D :D

reklama
Dziękuje Wam wszystkim. Już minął czas nakręcenia na bzykanko i trochę emocje mi opadły. Teraz cierpliwie czekać :) wolę się na nic nie nastawiać żeby miło się zaskoczyć a nie gorzko rozczarować. Trzymam kciuki za naszą grupkę i marzę że kiedyś się wszystkie skrzykniemy na wózkową przejażdżkę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry